מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם בת זוג דכאוניתשוקי25/11/2012
יש לי בת זוג עם היסטוריה של דכאון וחרדה. בחודש וחצי האחרונים נראה כי הדכאון חזר והמצב רק הולך ומתדרדר. היא בוכה לעתים קרובות, מנותקת רגשית, איבדה עניין בחיי מין, ולמעשה, נראה כי איבדתי אותה כבת זוג.
המצב המתסכל במיוחד הוא שהיא נמצאת בטיפול של פסיכיאטר ידוע, אך המצב לא משתפר. נראה שהוא מחמיר. היא נמצאת כרגע בתהליך של ירידה הדרגתית מתרופה אחת ומעבר לתרופה אחרת. אני לא יודע את השמות של התרופות, כך שאני לא יכול לפרט. האם יכול להיות שההחמרה מקורה בשינוי התרופתי? האם יש לפנות מייד לרופא המטפל בגלל ההחמרה? אודה לכל עזרה כי המצב קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יעבור לה
דורין27/11/2012צריך לקוות, לחכות, לנסות לשמח אותה בדברים שהיא אוהבת למרות שאני יודעת-יודעת-יודעת מה זה להיות בדיכאון ולא לשמוע מכלום
להתחיל לעשות ספורט אפילו בכח(כל מה שמזיעים בו טוב) ..
נקווה לטוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות עם בת זוג דכאונית - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי28/11/2012שוקי, שלום.
בן-משפחה הסובל מדיכאון מהווה אתגר והתמודדות קשה לכל המשפחה.
דיכאון קליני נוטה לפעמים למהלך כרוני של עליות וירידות ולכן יש צורך בסבלנות אך בעיקר בתמיכה המשפחתית הקרובה והאותנטית.
מחקרים רבים מצביעים על לכידות וקשר משפחתי כגורם טיפולי ומגן מפני דיכאון.
חשוב להיות בקשר עם הפסיכיאטר המטפל.
בכל מקרה- אם אתה חש כי יש רמז או סימן לאובדנות יש לפנות לפסיכיאטר מטפל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)