לוסטרל- תופעת לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטרל- תופעת לוואי
    חנה
    26/11/2012

שלום,
    אני נוטלת לוסטרל לטיפול בדכאון מזה 5 חודשים. המינון הועלה בהדרגה, בהתחלה סבלתי מבחילות שחלפו. הבעיה היא שמאז שלפני 3 חודשים הועלה המינון מ100 ל150 אמנם חל שיפור משמעותי במצב הרוח אבל אני סובלת מנפיחות וגזים בבטן כל הזמן, דבר שמעולם לא סבלתי ממנו קודם לכן.
    איני יודעת מה לעשות- להחליף תרופה, לקחת תרופה לתופעת הלוואי? אם כן, איזו?

שאלה נוספת:
    האם ניתן לשלב לוסטרל 150 מ"ג עם התרופות אוואמיס ואריוס שניתנו לי לטיפול באלרגיה? (רופא המשפחה אינו יודע על הלוסטרל)
    אם כן, האם זה בסדר ליטול אותן בסמיכות עם הלוסטרל?

תודה רבה,
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסטרל- תופעת לוואי

הוספת תגובה

• לוסטרל- תופעת לוואי - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    26/11/2012

שלום חנה,
    לוסטרל עלולה לגרום לתופעות לוואי במערכת העיכול שבדרך כלל חולפות תוך מספר שבועות. במקרה כמו אצלך, כשהתופעות ממשיכות מעבר לשבועות בודדים, כדאי לשקול בירור אצל רופא גסטרואנטרולוג כדי לודא שאין בעיה גופנית שגורמת לתופעות הללו. בכל מקרה, מומלץ ליטול את הכדור אחרי אוכל, כדי להפחית את השפעתו על העיכול.
    אין מניעה משילוב בין התרופות נוגדות אלרגיה ללוסטרל וניתן לקחת אותן ביחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

חנה
    27/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו