נטילת כדורים ממשפחת הSSRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת כדורים ממשפחת הSSRI
    מאור
    26/11/2012

אני כבר חצי שנה לוקח קלונקס במינונים גבוהים, עקב הפסקת שתיית אלכוהול-עכשיו שאלתי היא האם עדיף להפסיק באופן הדרגתי את הקלונקס ולקחת ציפרלקס?
    השאלה הגדולה האם זה יגרום לי להשמנה, אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת כדורים ממשפחת הSSRI

הוספת תגובה

• בהמשך....

מאור
    26/11/2012

שכחתי לציין שאני בן 28 ועוסק בספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת כדורים ממשפחת הSSRI - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    28/11/2012

שלום מאור,
    קלונקס היא תרופת הרגעה מקבוצת בנזודיאזפינים שניתנת למשך תקופה קצרה לאנשים בשלבי גמילה המוקדמים מאלכוהול כדי למנוע סיבוכים של הגמילה. ציפרלקס היא תרופה נוגדת דיכאון וחרדה יעילה. כדי לענות על השאלה שלך האם כדאי לקחת את התרופה, צריך קודם כל להעריך את מצבך הנפשי ולקבוע האם אתה סובל מדיכאון וחרדה וזקוק לטיפול זה. במידה ואתה לא סובל מתסמינים של הפרעה או בעיה נפשית, אין צורך בטיפול ומומלץ לשקול הפסקת קלונקס, זאת כמובן לאחר התייעצות עם הרופא ובאופן הדרגתי, בהתאם להמלצותיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו