מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותיניב27/11/2012
האם יש קשר משפחתי/גנטי בנושא דיכאון חרדות.
אצל אימי ובמשפחתה היו מיקרים כאלו.
אני סובל כ חודש מחרדות, לא מדיכאון, עד כדי פחד של אובדן שליטה ושלילת הקיים מסביבי.
כללי-בן 39 נשוי+2 , נורמטיבי.
נוטל קלונקס מידי פעם במינון נמוך (בשלושה שבועות אחרונים). זה מחזיר אותי לקרקע.
אני יודע שזה ממכר לכן מתאמץ לא ליטול הרבה. מטופל כ שבועיים אצל פסיכולוג.
מה עושים ? איך מחזירים את המצב לקדמותו.
מניסיונכם, אם זה גנטי האם אני יכול להילחם בזאת ולנצח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון...
רפאל27/11/2012המצב חוזר לקדמותו.. ודוקא לכן הפסיכאטרים לא נבהלים מכל תיאורי המחשבות והחרדות הכי מופרכים שיש כי אתה אדם בריא , וכל עוד אין לך מחלת נפש. זה הפרעה שעם איזון או תרופתי או יכולת אישית להתמודד בלי זה ..זה יחלוף..
השאלה מה גרם לזה לצוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי28/11/2012שלום יניב.
הפרעות חרדה הם הפרעות בעלות מקורות מגוונים. כיום ידוע כי יש עלייה בסיכון להפרעות חרדה אצל אנשים עם קרובי משפחה הסובלים אף הן מהפרעות דכאון וחרדה אך זה לא אומר שהפרעת חרדה היא גזרה משמיים!
בכל מקרה כיום להפרעות חרדה קיימים טיפולים יעילים שהוכחו מחקרית.
ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר בקשר ליעוץ תרופתי. נוסף על כך, טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי יכול להיות יעיל ביותר להפרעות חרדה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)