חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    יניב
    27/11/2012

האם יש קשר משפחתי/גנטי בנושא דיכאון חרדות.
    אצל אימי ובמשפחתה היו מיקרים כאלו.

אני סובל כ חודש מחרדות, לא מדיכאון, עד כדי פחד של אובדן שליטה ושלילת הקיים מסביבי.
    כללי-בן 39 נשוי+2 , נורמטיבי.

נוטל קלונקס מידי פעם במינון נמוך (בשלושה שבועות אחרונים). זה מחזיר אותי לקרקע.
    אני יודע שזה ממכר לכן מתאמץ לא ליטול הרבה. מטופל כ שבועיים אצל פסיכולוג.

מה עושים ? איך מחזירים את המצב לקדמותו.
    מניסיונכם, אם זה גנטי האם אני יכול להילחם בזאת ולנצח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• מנסיון...

רפאל
    27/11/2012

המצב חוזר לקדמותו.. ודוקא לכן הפסיכאטרים לא נבהלים מכל תיאורי המחשבות והחרדות הכי מופרכים שיש כי אתה אדם בריא , וכל עוד אין לך מחלת נפש. זה הפרעה שעם איזון או תרופתי או יכולת אישית להתמודד בלי זה ..זה יחלוף..

השאלה מה גרם לזה לצוץ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    28/11/2012

שלום יניב.
    הפרעות חרדה הם הפרעות בעלות מקורות מגוונים. כיום ידוע כי יש עלייה בסיכון להפרעות חרדה אצל אנשים עם קרובי משפחה הסובלים אף הן מהפרעות דכאון וחרדה אך זה לא אומר שהפרעת חרדה היא גזרה משמיים!
    בכל מקרה כיום להפרעות חרדה קיימים טיפולים יעילים שהוכחו מחקרית.
    ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר בקשר ליעוץ תרופתי. נוסף על כך, טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי יכול להיות יעיל ביותר להפרעות חרדה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו