מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי של סרנדהאורנית28/11/2012
שלום רב,
אני במערכת יחסים טובה, איתנה ומאוד אמיתית ואני מאורסת לגבר שאני מאוד אוהבת.
כיום אני נוטלת סרנדה 50M פעמיים ביום במשך 5 חודשים בערך עקב חרדות לגבי בריאות משפחתי על אף שבורך השם הכל בסדר ועקב או.סי.די שיש לי. (התחלתי עם ציפראלקס ואח"כ עברתי לפאקסט).
לא היו לי תופעות לוואי עם סרנדה בכל התקופה הזאת.
לפתע אני חשה בתופעות לוואי שמטרידות אותי מאוד (בלשון המעטה) ואני מאוד מפחדת שהתופעות יחבלו לי באהבה שלי.
אני מרגישה כבר שלושה שבועות שאני הולכת לישון וקמה בבוקר עם נעילת לסת.
עצבנות מסויימת....אני מרגישה שהפה ממש דרוך ושיש בי איזה "הר געש" בגוף שעומד לפרוץ החוצה. מרגישה שאני קמה על "צד שמאל" כבר כמה שבועות.
בערך כמו עצבים שלפני המחזור אבל עכשיו הם יום יומיים.
אני מרגישה כאילו משהו ביחס שלי וברגשות שלי לאהוב שלי, משתנים ואני מאוד מפחדת כי הוא החיים שלי. אני לא יודעת מה זה. האם זה הגיוני שזה מהכדורים? האם יתכן שפתאום אחרי 4-5 חודשים צצות להן תופעות לוואי? האם מה שציינתי זה נשמע כמו תופעות לוואי של סרנדה?
נא עזרתכם הדחופה.
אודה לתושבה פרטנית עד כמה שאפשר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרנדה - תגובה
ד``ר יעקב חרמון28/11/2012ראי למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן היכן. אין כלום...
אורנית28/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן היכן. אין כלום... - תגובה
ד``ר יעקב חרמון28/11/2012חפשי היטב.אולי למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)