מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ocd ופרפנאןחביב30/11/2012
שלום רב, אני סובל מocd ומטופל בויפאקס ופרפנאן, רציתי לדעת בשביל מה הפרפנאן נחוץ? קראתי עליו שהוא נוגד פסיכוזה, הפסיכיאטר אמר להרגעה בשביל שלא יהיה התפרצויות, האם אני יכול להוריד את הכדור הזה ?אני נוטל כרגע 8 מ"ג ומרגיש עייפות וכבדות רצינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ocd ופרפנאן - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק01/12/2012פרפנן זה כדור שנהוג לתת גם במצבים כמו OCD-והוא באמת יוכל מאוד להקל על החרדות-תתייעץ עם הפסיכיאטר שלך לגבי מינון מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לשקול להוריד
שמוליק02/12/2012שלום חביב.
אני אובחנתי בסכיזו-אפקטיב. האיבחון הזה מחייב נטילת תרופה אנטי-פסיכוטית.
גם אני סבלתי מעייפות חזקה, עד שהחלטתי להפסיק עם התרופה האנטי-פסיכוטית.
הודעתי על כך לפסיכיאטרית שטיפלה בי. היא כמובן התנגדה והזהירה אותי שהמתב עלול להתדרדר, אבל הייתי נחוש בדעתי.
בסופו של דבר, אחרי חצי שנה, חזרתי לתיפקוד תקין, ובדיעבד, הפסיכיאטרית מודה
שזה היה צעד נכון.
עוד נקודה שחשוב לציין, היא שמשום מה לרופאים יש נטייה שלא לומר את האמת והסביר את העייפות כסימפטום שלילי של המחלה.
זה נכון שברוב המקרים ההפסקה של התרופות גורמת להחמרה במצב, אבל לדעתי, חשוב לומר שיכול להיות שההפסקה היא זו שתיטיב את המצב; במיוחד במקרה שלך שאתה מאובחן ב O.C.D. שבדרך כלל אינו מצריך תרופה אנטי-פסיכוטית.
אם אתה סומך על עצמך או על סביבתך, שאם תהיה החמרה במצב, אז תיקח את התרופה הזו, אז אתה יכול לשקול את הפסקת התרופה בניגוד לדעתו של הרופא.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)