מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סף השפעת אנטי דיכאוניים?דורין01/12/2012
מאובחנת כדו קוטבית מלפני שנתיים וחצי. כאשר 95% מתקופה זו הייתי בדיכאון קשה או בינוני סמוי...מטופלת בתרופות שונות
א. האם כל הזמן הזה שהייתי בדיכאון- לא משנה את האבחנה?
ב. האם יש איזשהו סף עד אליו התרופות יכולות להשפיע ולא ב-אמת להחזיר את האדם למה שהוא היה פעם (במיוחד לאור העובדה שעברתי התקף פסיכוטי אחד*)?
אני מרגישה כי התרופות השונות השפיעו עד לסף מסוים ולא עוברות אותו, התחלתי לשלב פסיכותרפיה (למרות שזו הוצאה רצינית מאוד וגם זה מעיק עליי)
בנוסף, עצם העובדה שאני לוקחת תרופות מוריד לי את הביטחון העצמי, מעבר לעובדה כי אני סבורה שהן אלה המשטחות את הרגשות שלי ומונעות ממני "לזרום"..
ממש בא לי להיפתר מכל התרופות האלה ולהוכיח לעצמי שאני מסוגלת בלעדיהם..
אמא שלי לא מוכנה שאעשה זאת וקשה לי לעשות דברים בלא תמיכתה(סוג של שפוטה כנראה)
היא דואגת לספק לי סיפורים אודות אנשים שהפסיקו תרופות על דעת עצמם ומצאו את עצמם באשפוזים
אני סטודנטית כרגע, ולא מוכנה לסכן את התואר בגלל קפריזות כאלו או אחרות
לא יודעת מה לעשות? ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש בא לי להיפתר מכל התרופות- כי, באמת כבר מעל לשנה שהמצב לא משתפר למרות כל התרופות שניסיתי/החלפתי/הגברתי מינון..ועצם לקיחת התרופות כמו שאמרתי- מוריד לי לשפל את הביטחון העצמי
!?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד הרופאים- תענו לשאלה בבקשה
דורין01/12/2012מה שמעלה^
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד הרופאים- תענו לשאלה בבקשה - תגובה
ד``ר יעקב חרמון01/12/2012ראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסף השפעת אנטי דיכאוניים? - תגובה
ד``ר יעקב חרמון01/12/2012שלום לך לימי
שלב הראשון בטיפול הוא לקבל את המחלה ולהשלים עימה.
כל עוד לא תעשי זאת את עלולה לקבל התקפים נוספים העלולים לשבש את שיגרת חייך.
חייבת להבין שמדובר במחלה שאין לך שליטה עליה בעצמך וללא תרופות.
קבלי אותה,כבדי אותה ותרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)