חרדה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה כללית
    צעיר
    02/12/2012

שלום רב.
    אני בן 22 ומזה כקרוב ל-5 חודשים אני סובל מחרדות.
    התחיל לי עם התקף חרדה שלאחריו הגיע עוד התקף ובעקבות כך הגעתי בסערת רגשות למיון שם קבלתי לורבן וציטאלופרם .
    הכדור מוטט אותי יותר.הכניס בי מתח רב וחרדה בלתי פוסקת, חוסר שקט נפשי ורק רע הרגשתי יותר בגללו.
    הפסיכיאטר שפגשתי במיון אמר לי שהכדור לא ממכר,אך לאחר מכן התברר לי אחרת.
    אחרי 10 ימים נסיתי להפסיק עם הכדור וזה כלל מסע ארוך וכואב.
    הכדור השאיר בי צלקת וטראומה מלקחת כדורים אחרים שמא זה יכלול שוב תופעות לוואי נוראיות כמו חוסר שקט,חרדות,חילופי מצבי רוח במהירות וכו'.
    אני מרגיש שאני פשוט נשאב לתוך עולם של חרדות,חרדות לא מוסברות ממה וממי.
    המוח שלי כל היום עוסק סביב החרדה ומה קרה,ומה יהיה .כיאלו אטמו לי את חופש החשיבה.
    לאחרונה צצות מחשבות בעל כורחי עם מחשבות כמו "למה להתאמץ ליותר שמח אם בסופו של דבר מתים?" ו "מי אמר שצריך לשמוח "וכל מיני מחשבות מטרידות כאלו.
    מכיוון שאני מאד מאד מפחד לקחת שוב פעם כדורים בגלל התופעות הלוואי כמו יתר חרדה,חסר שקט ומנוחה..איך אפשר להתגבר על חרדה כזו?
    איך אפשר לדעת איזה כדור הכי מתאים לכל בנאדם?אם אני בנאדם שאלכוהול משפיע עליו בקלילות ואפילו קופאין מפריעים לי בשינה,כדור מאיזה סוג יכול להועיל?
    מה עלי לעושת נגד המחשבות הטורדניות?
    כל טיפ רק יוסיף.
    תודה ורק בריאות בע"ה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה כללית

הוספת תגובה

• חרדה כללית - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    02/12/2012

שלום לך צעיר
    ראשית,נראה לי שיש מזור לסבלך..
    גש וקח אותו אצל רופא פסיכיאטר..
    ישנן תרופות המחמירות את החרדה בהתחלת הטיפול!
    ישנה דרך רפואית לעשות זאת והכי גרוע לנסות את דרך 'עשה זאת בעצמך'..
    אז גש לטיפול מסודר ואל תוותר כל כך מהר..
    ותרגיש טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו