אלטרול??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרול??
    שיר
    02/12/2012

היי קיבלתי מהרופאה מרשם לאלטרול,היא טוענת שזה יפחית את המחשבות הטורדניות, חוסר השקט, המתח,ואת העצבים שלי.השאלה ה אם זה נכון? אני חוששת כי כדור זה גורם להשמנה,ועליתי המון במשקל בעקבות כדורים מסויימים.ישנם כדורים אחרים שעוזרים למחשבות טורדניות,ויגרמו למצב רוח טוב,ללא מתח ועצבים,בלי לעלות במשקל ולהיות דובי?זה לא מחשבות טורדניות ,אלא הראש חושב על מלא דברים בלופ ללא הפסקה,עצבנות, חוסר מנוחה,מרגישה שאני לא יכולה להיות נינוחה ורפויה,הגוף והמוח כל הזמן בעצבים,וחוסר שקט,. והחשוב ביותר אשמח להמלצה על כדורים שלא יגרמו לעליה במשקל.(גם ככה יש לי כולסטרול רע,פריצת דיסק,אסטמה,ומשקל עודף ולא כדאי להוסיף לזה עוד עלייה במשקל) בבקשה תנו לי פיתרון יותר מוצלח מאשר האלטרול. elatrol. תודה רבה מראש,צליל. שיהיה המשך שבוע טוב,נעים ורגוע לכולנו.(-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלטרול??

הוספת תגובה

• אלטרול?? - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    03/12/2012

שלום שיר,
    אלטרול היא תרופה נוגדת חרדה ודיכאון מהדור הישן יותר. בגלל תופעות הלוואי הרבות שלה, היא לא נמצאת בשימוש רחב.
    כיום, הטיפול הבחירה בהפרעות חרדה למיניהן, כולל הפרעה טורדנית כפייתית, הוא בתרופות מקבוצת SSRI כגון ציפרלקס, לוסטרל, פרוזאק ואחרות. חשוב להדגיש כי יש חשיבות רבה לאבחון מדוייק של הבעיה ומעקב של איש מקצוע אחרי תוצאות הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו