מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלטרול??שיר02/12/2012
היי קיבלתי מהרופאה מרשם לאלטרול,היא טוענת שזה יפחית את המחשבות הטורדניות, חוסר השקט, המתח,ואת העצבים שלי.השאלה ה אם זה נכון? אני חוששת כי כדור זה גורם להשמנה,ועליתי המון במשקל בעקבות כדורים מסויימים.ישנם כדורים אחרים שעוזרים למחשבות טורדניות,ויגרמו למצב רוח טוב,ללא מתח ועצבים,בלי לעלות במשקל ולהיות דובי?זה לא מחשבות טורדניות ,אלא הראש חושב על מלא דברים בלופ ללא הפסקה,עצבנות, חוסר מנוחה,מרגישה שאני לא יכולה להיות נינוחה ורפויה,הגוף והמוח כל הזמן בעצבים,וחוסר שקט,. והחשוב ביותר אשמח להמלצה על כדורים שלא יגרמו לעליה במשקל.(גם ככה יש לי כולסטרול רע,פריצת דיסק,אסטמה,ומשקל עודף ולא כדאי להוסיף לזה עוד עלייה במשקל) בבקשה תנו לי פיתרון יותר מוצלח מאשר האלטרול. elatrol. תודה רבה מראש,צליל. שיהיה המשך שבוע טוב,נעים ורגוע לכולנו.(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרול?? - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור03/12/2012שלום שיר,
אלטרול היא תרופה נוגדת חרדה ודיכאון מהדור הישן יותר. בגלל תופעות הלוואי הרבות שלה, היא לא נמצאת בשימוש רחב.
כיום, הטיפול הבחירה בהפרעות חרדה למיניהן, כולל הפרעה טורדנית כפייתית, הוא בתרופות מקבוצת SSRI כגון ציפרלקס, לוסטרל, פרוזאק ואחרות. חשוב להדגיש כי יש חשיבות רבה לאבחון מדוייק של הבעיה ומעקב של איש מקצוע אחרי תוצאות הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)