התשובות של שמוליק לגבי טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשובות של שמוליק לגבי טיפול
    מיכל
    03/12/2012

מה קרה לרופאים שאינם יוצאים חוצץ לגבי עצות אחיתופל למינהם מה שטוב עבור שמוליק והוא ברמיסיה לא תמיד נכון למתמודד אחר גם פרופסור נאש אומר זאת על בנו שחולה כמוהו
    מדוע להסיט נגד כדורים יהיו גרועים ככל שיהיו זה עניין עלות מול תועלת ומה שנכון לו לא בהכרח נכון לאחר
    לכל תשעה מיליארד בני אדםיש טביעת אצבע שונה אני יודעת שיש רבע מהמתמודדים שיצאו מזה אולי שמוליק הלוואי אתה אחד מהם ואולי טריגר
    בחייך האישיים יגרום ללחץ ואחריו ה תקף זה ידוע וחבל חוץ מזה זכרים אינם מגיבים זהה למחלה מאחר ונשים עם בעיית ההורמונים ובכללם הריון גורמים לזעזועים שכדאי שיהיה שם כיסוי תרופתי אני מאוד מעריכה את תמיכתך ואני חושבת
    שיש לך מה לתרום אבל צעדים כאלו של הסטה נגד תרופות מסוכנים גם גיל המתמודד הינו פארמטר חשוב כדאי להתייעץ עם רופא צביאל גם הוא וגם אשתו היו ש ם אני מאוד מבקש לפני שאתה מציע תקרא על התרופות החדשות שאינם עשים זובי והם טובים המחלה שלנו היא כמו סרטן שצריך להתמודד איתו ולדעת לקבל עד יעבור זעם תמשיך להרגיש טוב לעולמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    04/12/2012

שלום דורית.

אני ממש לא מסית נגד לקיחת תרופות.

אני בסך הכל רוצה שציבור המטופלים יהיה מודע לאפשרות של הפסקת הטיפול התרופתי.

אני כל הזמן מציין שהפסקת התרופות עלולה לגרום להחמרת המצב, ושישנם מחקרים שמאששים את החשש הזה.

אם כבר, אז אולי הפסיכיאטרים מסיתים ללקיחת תרופות.

עובדה היא שיש נטייה שלא לומר את האמת על ה"זומבי" שהוא תופעת לוואי של התרופות. במקום זה מסבירים שמדובר ב"סימפטומים שליליים של המחלה".

אני בעד שמי שסובל מתופעות הלוואי של התרופות שידע על האפשרות הזו, ואני גם מציין שבמקרה של החמרה במצב צריך לחזור ולקחת תרופות.

אין כאן שום הסתה!

אני רק רוצה שיידעו על האפשרות הזו.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובות של שמוליק לגבי טיפול - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    04/12/2012

שלום לך דורית
    אני מסכים לכל מילה שכתבת!
    אכן זהו ההתייחסות הראויה למחלה מתישה זו! להכות בה כל הזמן ולא לתת לה כל סיכוי לגרום להתקף חוזר!
    לתרופות יש לעיתים תופעות לואי אך אלו זניחים לעומת ניזקי ההתקף ואפילו הוא טופל וחלף!
    אמירתו של שמוליק כאילו הרופאים אומרים תמיד שמדובר ב'סימנים שליליים של המחלה',אינה אלא התנסותו הוא ואין לה בסיס בטיפול המבוסס על אימון בסיסי בין המטפל למטופל!
    כדאי תמיד טיפול תרופתי מונע ואפקטיבי מהסכנה לחזרה להתקף פסיכוטי או אפקטיבי עם כל המשתמע מכך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דווקא מסכים עם שמוליק

N123
    04/12/2012

אני מופל מגיל 9 בכדורים בהתחלה זה היה רטלין אחר כך קונסטרה ואחר תרות אנטי פסכטיות בגיל 10 וזה הפך אותי לזומבי כול השנים הרופא שלי איבחנה אותי כסובל מפזיכוזה בהתחלה מאנדיה דפרסיה אחר סיכפורנניה ובמשך שנים קבלתי תרפות עד שפתאום היא החליטה שאני סובל מתסומנת אספגר אוטזים בתפקוד גבוה ואף על פיהאבחנה הזאות לא רצתה להפסיק לי תרפות בטענה שיש לי אבסיסיות חמרות ומהם האבסיסיות רוצתים לדעת לחקור המון נודאים וקרוא באיטרנט ומר מתרביות עתיקות עד הסטוריה אמנות ספרות וליצור ולצייר ולכתוב סיפורים ושרים על מה שאני מגיש והיא אומרת שהיא חושדת שבנוסף לאוטסיטיזים יש לי סכופרניה פראנודית ואני בעל הזהיות שמנסים לפגוע בי כי צירתי שיוצרים שלטענתה מרים את זנ אני מטופל בקלילפקסול בריסיטל בדיקנט ובזירקה פעם בחוגדש ומרגיש כמו מת לא רק שהדורים לא עוזרים ל י הם רק מעיפים אותי אז מי שלא לקח כדורים לא יכול לטעון נגד שמוליק שהוא מטעה כי אני חוותי בדיו' כמהו ואני רק בן 19.5 לא בן 40 ואני מגיל 9 בטיפולים כצל פסכטרית אז מה תם אומרים? שאני משוגע ואני צריך כדורים כי אני אוהב ליצור נכון יש לי לפעמים התפרציות זעם אני לא ישר ואבסיסיות לשגגע תהוריםאבל היא אפילו לא מנסנה להבין אותי ולפגוש אותי לשיחות יותר מעשר דקות ואז מאבחנת זה נראה לך מקוצעי? שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על השגאיות כתיב וחוסר ארגון

N123
    04/12/2012

אני לקוי למדיה בכתיבה וארגמון עמכם סליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו