עודף רגישות !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף רגישות !
    מאיה אריאל
    03/12/2012

שלום רב! אני בת 27 נשואה +2 לפני כמה חודשים עברתי דירה והבנות התקלמו יפה בגנים ואחת האימהות שבגן היא גם השכנה שלנו . נוראט הופתעתי לטובה אמרתי לעצמי איזה יופי כמה טוב ...... אך נוצרה איזשהי בעיה בעלי ואני הזמנו את השכנה אלינו כמה פעמים אך היא לא הגיעה אנחנו מדברים איתה אך היא לא באה אלינו עם הילדה שלה זה עושה לי מאוד רע הנושא הזה הבת שלי לא ישתה לה דבר אך למה היא מתרחקת ממנה בנוסף אני בהריון . ואני מרגישה דימוי עצמי נמוך בעלי מנקה את הבניין ועוסק בניקיון חדר מדרגות . אני מאוד עצבנית ביום יום ופשוט לא יכולה לעבור לידה אני מרגישה כמו מצורעת וגם בעלי מרגיש את אותו הדבר . מה עלינו לעשות רציתי לציין שבעלי חולה מניה דיפרסיה ולוקח את זה מאוד קשה בעבר שהיה ילד הוא גדל בתנאים סוציואקונומי. השכנה אישה בעלת אמצעים ומרגיש לנו שבאיזה שום מקןם היא מתנשאת מעלינו מה עלינו לעשות זה התחיל לעצבן אותי אני מרגישה שאני לא שווה כלום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף רגישות !

הוספת תגובה

• עודף רגישות ! - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    03/12/2012

שלום לך מאיה
    יכולות להיות סיבות רבות לכך שהשכנה שומרת מרחק!כבדו את זה..
    למה בחרתם דווקא את אופציית ההתנשאות?
    חפשו אופציות אחרות..
    תרגישו טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו