שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנה
    04/12/2012

שלום,

אני סובלת מדכאון ופוסט טראומה. ב-3 השנים האחרונות אני מטופלת אצל פסיכולוגית קלינית. אני מעריכה ואוהבת אותה, אבל לצערי לא נראה שהטיפול מועיל לי, חיי היום יום שלי מלאים כתמיד בכאב. חלומות ושעות ארוכות של ערות עדיין איתי כל לילה.
    לאחרונה הפסיכולוגית הפנתה אותי לקבלת טיפול תרופתי אצל פסיכאטרית.
    נפגשתי עם הפסיכיאטרית פעמיים (בהפרש של חודשיים בין הפגישות), הפגישות עצמן נועדו בשביל לתת לי טיפול תרופתי ולעקוב אחריו, אבל במהלכן גם שוחחנו.
    התחושה והאנרגיות שקיבלתי מהפגישות עם הפסיכיאטרית היו שונות לחלוטין (לטובה!) מאלו שמלוות אותי בפגישות עם הפסיכולוגית. היא גם העלתה את האופציה לטיפול בגישה שונה.
    מכרטיס הביקור שלה הבנתי שהיא גם פסיכותרפיסטית, ועלתה לי המחשבה לעבור לטיפול אצלה.
    רציתי לשאול האם זה מקובל? האם בפנייה לפסיכיאטרית לטיפול קבוע היא תהיה חייבת לשוחח עם הפסיכולוגית הקודמת שלי? האם זה עלול ליצור מצב בעייתי כיוון שהפסיכולוגית הפנתה אותי לפסיכאטרית והן כנראה מכירות?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    04/12/2012

שלום לך אנה
    גם לפסיכולוגית וגם לפסיכיאטרית חשוב שתרגישי טוב!
    וזה מעל כל שיקולים זרים אחרים!
    שוחחי בפתיחות עם שתיהן ותעברי לאן שאינטואיטיבית את חשה שתועיל לך יותר!
    בהצלחה ותרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו