מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר ללמוד רפאה עם כדוריםN12304/12/2012
שלום.
אני רוצה ללמוד רפואה בארץ ואני לוקח כדורים אנטי פסיכוים כמו קליפקסול
ריסטיל ודיקנט וזירקה פעם בחודש אני כרגע מאובחן סתמונת אספגר עם חשד לסכופרניה יש לציין שבעבר אוהבחנתי במאנידה דפרסיה סיפרוניה הפרעת אשיות אנטי צטולית וכרגע אוטזים בתפקוד גבוה סכופרניה אני בעל רצון ונכנות להצליח בחיים ולא רוצה רק בגלל שאני "חולה" לוותר על החלום ולהתקע אני רוצה לדעת עם
המסדות יכלות לקבל גם בני אדם חרגים ולא רק " נורמאלים"
ואיך אני יכול לעבור תראניות אני ישמח לתשבות גם מחברי הפרום וגם מהרופאים תודשה מראש בברכה מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר ללמוד רפאה עם כדורים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/12/2012אם זה חלום שלך , שווה לנסות ולא לוותר.
זה שאלה של איזון נפשי, באם האבחנה סכיזופרניה , המאפיין זה ירידה תפקודית וקוגנטיבית ואז עלול להיות מצב של אי יכולת למידה בעתיד.
במצב מאניה דפרסיה , התיפקוד הקוגנטיבי שמור ואם מאוזנים בהחלט ניתן ללמוד, אני מכיר רופאת משפחה הסובלת ממחלה נפשית, אפילו נסיונות אובדניים ועדין עובדת.
היה לנו ראש ממשלה עם מאניה דיפרסיה כמה שמפורסם וידוע .... אז ללמוד בהחלט ניתן ושווה לנסות.
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא סכופרנן יש חשד..
M12307/12/2012שלום.
יש חשד למצב של סיכפורניה בגלל שאני לא סומך על אנשים אבל אני מאובחן בתסמונת אספגר.
עם יש לי תסמנות אספגר זה יכול להקשות על החלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תוותר על החלום
שמוליק09/12/2012אם יעשו לך בעיות, תמיד תוכל להתקומם.
אני רציתי להוציא רשיון לנשיאת נשק אחרי ארבעה אישפוזים, רק שהמטרה האמיתית הייתה ברשיון עצמו, וממש לא היה לי צורך בזה...
בכל אופן, אם אני ארצה להוציא רשיון לנשק, ויעשו לי בעיות, אני מבטיח, שאני אעשה מזה רעש גדול.
לך על זה, ואלוהים יהיה בעזרך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)