האם אפשר ללמוד רפאה עם כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר ללמוד רפאה עם כדורים
    N123
    04/12/2012

שלום.
    אני רוצה ללמוד רפואה בארץ ואני לוקח כדורים אנטי פסיכוים כמו קליפקסול
    ריסטיל ודיקנט וזירקה פעם בחודש אני כרגע מאובחן סתמונת אספגר עם חשד לסכופרניה יש לציין שבעבר אוהבחנתי במאנידה דפרסיה סיפרוניה הפרעת אשיות אנטי צטולית וכרגע אוטזים בתפקוד גבוה סכופרניה אני בעל רצון ונכנות להצליח בחיים ולא רוצה רק בגלל שאני "חולה" לוותר על החלום ולהתקע אני רוצה לדעת עם
    המסדות יכלות לקבל גם בני אדם חרגים ולא רק " נורמאלים"
    ואיך אני יכול לעבור תראניות אני ישמח לתשבות גם מחברי הפרום וגם מהרופאים תודשה מראש בברכה מתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אפשר ללמוד רפאה עם כדורים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/12/2012

אם זה חלום שלך , שווה לנסות ולא לוותר.
    זה שאלה של איזון נפשי, באם האבחנה סכיזופרניה , המאפיין זה ירידה תפקודית וקוגנטיבית ואז עלול להיות מצב של אי יכולת למידה בעתיד.
    במצב מאניה דפרסיה , התיפקוד הקוגנטיבי שמור ואם מאוזנים בהחלט ניתן ללמוד, אני מכיר רופאת משפחה הסובלת ממחלה נפשית, אפילו נסיונות אובדניים ועדין עובדת.
    היה לנו ראש ממשלה עם מאניה דיפרסיה כמה שמפורסם וידוע .... אז ללמוד בהחלט ניתן ושווה לנסות.
    בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא סכופרנן יש חשד..

M123
    07/12/2012

שלום.
    יש חשד למצב של סיכפורניה בגלל שאני לא סומך על אנשים אבל אני מאובחן בתסמונת אספגר.
    עם יש לי תסמנות אספגר זה יכול להקשות על החלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תוותר על החלום

שמוליק
    09/12/2012

אם יעשו לך בעיות, תמיד תוכל להתקומם.

אני רציתי להוציא רשיון לנשיאת נשק אחרי ארבעה אישפוזים, רק שהמטרה האמיתית הייתה ברשיון עצמו, וממש לא היה לי צורך בזה...

בכל אופן, אם אני ארצה להוציא רשיון לנשק, ויעשו לי בעיות, אני מבטיח, שאני אעשה מזה רעש גדול.

לך על זה, ואלוהים יהיה בעזרך.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו