פרופיל 45 נפשי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל 45 נפשי.
    גיא שומרון
    05/03/2008

שלום, לפני כמה שבועות הורדתי לפרופיל 45 נפשי. הייתי בקורס בטכני בחיפה וזה מה שגרם לי להחלטה הזאת . אני מרגיש והרגשתי שהצבא לא מעריך אותי מספיק, לא את הנתונים שלי ולא את היכולות שלי לתרום. יש לציין שברצוני להעלות פרופיל ולהתגייס לתפקיד קרבי. מה הפרוצדורה לתהליך זה? ומה הסיכויים שאצליח להגיע לחי"ר (בתקווה נח"ל) למשל? כמו כן ברצוני לשאול לגבי הוועדה שהייתי בה, רשום על הטופס שלה כי אפשר לערער על החלטותיה , אם אערער האם יחזירו אותי לטכני? .לגבי הנתונים שלי יש לי 12 שנות לימוד בגרות מלאה וממוצע של 105 בבגרויות . יש לי כמו כן קב"א 54.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל 45 נפשי.

הוספת תגובה

• תשובה לגיא

ד''ר ערן ואדים הראל
    06/03/2008

אני לא מכיר בצורה מספקת את מערכת בריאות הנפש בצבא על מנת לומר לך מבדיוק מה אתה צריך לעשות. השאלה מדוע הורד הפרופיל ל- 45. נראה לי כי באם יש לך מוטיבציה להעלות את הפרופיל הנפשי ולשרת בקרבי המערכת הצבאית תבוא לקראתך ותעזור לך בכך. פנה לשלישות או למרפאה על מנת לברר איך ניתן להתחיל בהליך זה.
    בהצלחה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו