מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופיל 45 נפשי.גיא שומרון05/03/2008
שלום, לפני כמה שבועות הורדתי לפרופיל 45 נפשי. הייתי בקורס בטכני בחיפה וזה מה שגרם לי להחלטה הזאת . אני מרגיש והרגשתי שהצבא לא מעריך אותי מספיק, לא את הנתונים שלי ולא את היכולות שלי לתרום. יש לציין שברצוני להעלות פרופיל ולהתגייס לתפקיד קרבי. מה הפרוצדורה לתהליך זה? ומה הסיכויים שאצליח להגיע לחי"ר (בתקווה נח"ל) למשל? כמו כן ברצוני לשאול לגבי הוועדה שהייתי בה, רשום על הטופס שלה כי אפשר לערער על החלטותיה , אם אערער האם יחזירו אותי לטכני? .לגבי הנתונים שלי יש לי 12 שנות לימוד בגרות מלאה וממוצע של 105 בבגרויות . יש לי כמו כן קב"א 54.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגיא
ד''ר ערן ואדים הראל06/03/2008אני לא מכיר בצורה מספקת את מערכת בריאות הנפש בצבא על מנת לומר לך מבדיוק מה אתה צריך לעשות. השאלה מדוע הורד הפרופיל ל- 45. נראה לי כי באם יש לך מוטיבציה להעלות את הפרופיל הנפשי ולשרת בקרבי המערכת הצבאית תבוא לקראתך ותעזור לך בכך. פנה לשלישות או למרפאה על מנת לברר איך ניתן להתחיל בהליך זה.
בהצלחה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)