מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדרונקס כטיפול בדכאון בגל שניגל06/12/2012
למנהל הפורום שלום רב
בן 27 מטופל בציפרלקס (25 מג) ליום עקב OCD רמת החרדה יציבה. לפני כשנה התחלתי בטיפול באדרונקס מ-2 עד 6 מג ליום עקב התסמנות דכאונית שהופיעה אחר החרדה והאדרונקס עזר לי.
לאחרונה פסקתי למשך 3 חודשים עם האדרונקס בכלל עקב בעיה רפואית אחרת שסבלתי ממנה ואני מרגיש שוב דכאון עם עייפות וחוסר אנרגיה גובר.
הפסיכיאטרית המליצה לחזור ליטול אדרונקס הפעם 4 מג עד להעלה ל-6.
אני כבר שבוע נוטל שוב את התרופה. אציין כי זהו הגל השני (הנוכחי) שאני סובל מדכאון (הראשון היה כשנטלתי למשך שנה את האדרונקס).
יש לי 3 שאלות בנושא:
1. כמה זמן עד שהאדרונקס יעזור (בין שבועיים לחודש?).
2. יכול להיות אם השתמשתי בעבר בתרופה זו, היא לא תפעל כבעבר או השפעתה תהא זהה?
3. האם אין תגובות בין תרופותיות בין אדרונקס לציפרלקס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדרונקס כטיפול בדכאון בגל שני - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור09/12/2012שלום רב,
בדומה לנוגדי דיכאון אחרים, גם אדרונקס, מתחיל להשפיע תוך 4-6 שבועות מתחילת הטיפול. במידה והתרופה עזרה בעבר, קיים סיכוי שתעזור גם כעת, אם כי לא ניתן לצפות לאותה התגובה בדיוק. אין מניעה משילוב בין ציפרלקס לאדרונקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)