התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אני
    07/12/2012

שלום.
    אני מטופלת פסיכיאטרית בעקבות דיכאון והפרעת אישית גבולות מזה שנים. בשנה האחרונה הייתי מאושפזת בבית חולים פסיכיאטרי ושם החלו לתת לי את התרופה רספרידל בטענה שאני סובלת מהפרעה פסיכוטית, למרות שאף פעם לא חוויתי שום תופעה פסיכוטית, הם החליטו שבגלל שאני לא אוהבת את איך שאני נראית זו תופעה פסיכוטית ומאז כל פסיכיאטר שנפגשתי איתו ממשיך לתת לי את התרופה. האם באמת כשבן אדם לא מרוצה מאיך שהוא נראה אפשר להגיד שהוא פסיכוטי? רק לי זה נראה לא הגיוני??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• היי

רפאל
    08/12/2012

גם לי נתנו כדור אנטי פסיכוטי.. שנועד להקל על התחושות של ניתוק מעצמי או חוסר קבלה עצמי שנובעות מהדכאון. זה לא מטפל בדכאון זה כדור נלווה כמו בסיס שעליו פועלת התרופה לעצם הבעיה.זה מקל בסימפטומים. זה הוכח כיעיל. כך שיתכן שזה גם אצלך ככה.
    עצה שלי כדאי לך להיות בקשר עם פסיכאיטר שגם מסביר לך למה את מקבלת כל תרופה. ושמתייחס בכבוד לשאלות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    09/12/2012

שלום לך
    הכל תלוי בעוצמת המחשבות שאותן יכול להעריך הפסיכיאטר!
    תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו