ציפרלקס ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ועייפות
    מורלה
    07/12/2012

שלום רב
    נטלתי ציפרלקס 10 מ"ג, היה מצויין.

"הקפצתי" ל 15 מ"ג מתוך מחשבה שאם היה טוב ב 10, יהיה עוד יותר טוב ב 15

התוצאה - עייפות, עיניים נסגרות, רצון לישון כל היום, שעות שינה מרובות.

אני רק שבועיים על 15..... האם זה אמור לחלוף תוך כמה שבועות או שמא עייפות היא תופעת לוואי מובנית בציפרלקס שאינה חולפת?

האם מומלץ לשוב ל 10 שם היה מצוין ולא חשתי עייפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ועייפות

הוספת תגובה

• שאלהההה

gf
    09/12/2012

סבלת רק מחרדה או גם מדיכאון?
    הציפרלס העלים לך את הדיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבלתי מחרדה בלבד והציפרלקס מיגר

מורלה
    10/12/2012

את רובה. על 10 מ"ג חשתי ש 80% מהחרדה OUT

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס ועייפות - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    09/12/2012

שלום לך
    תרופות אינן סוכריות!
    כדאי לקחתן בהמלצת רופא בלבד!
    תתיעצי איתו זאת הדרך הנאותה!
    תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת קרדיט בבקשה

מורלה
    10/12/2012

לד"ר יעקוב חרמון

ברור שנטלתי ציפרלקס בהמלצת רופא. אני נוטלת הרבה זמן ריטלין, שמגביר חרדות כידוע, ואחרי שלקחתי אירוע קשה בחיי בצורה קשה מאד, החלטתי ליטול ציפרלקס. זה לא היה "סתמי".

נטלתי 10 מ"ג והיה פשוט מופלא ונפלא.
    אבל בגלל שהבעיה המקורית הייתה שאני לוקחת קשה (באופן חרדתי) אירועים חיצוניים בחיים (שהם קשים באופן אובייקטיבי אבל אני לוקחת אותם קשה מידי, עם דאגנות יתר), ו ב 10 מ"ג חשתי ש 80% מהחרדה חוסלה, אבל לא 100%, ואני עדיין לוקחת דברים "קצת" קשה, החלטתי להעלות ל 15.

אני ממש לא מתייחסת לזה כמו סוכריות, ומן הסתם אני מפעילה שיקול דעת...מן הסתם הכל ביעוץ עם רופא, ומן הסתם, גם רופא שמייעץ לך, לא יכול לדעת כמה אתה צריך, הוא אומר - תתחיל בקטן ותעלה מינון בהדרגה עד שתחוש "מתאים".

אף פסיכיאטר לא יכול לדעת את המינון המדויק. המטופל מעלה בהדרגה עד שהוא מגיע למקום שהוא חש אופטימלי. ב 10 מ"ג לא חשתי עייפות אלא נמרצות ורעננות, אבל זה לא חיסל את *כל* החרדה, רק 80% (עד כמה שניתן לכמת מספרית), וב 15 מ"ג הפכתי אדישה ועייפה...

מכאן השאלה ששאלתי
    אשמח לתשובה שמתייחסת לשאלתי ולא להתייחסות אלי כאל מי שרואה בתרופות סוכריות. אני לא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו