מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה דחוףגבי08/12/2012
שלום אני בן 32 סובל מסכיזופרניה מטופל ברספרדל 6 מג שהורד ל 4 בעצת רופא .
הבעיה מתחילה לפני שבוע וקצת שהייתי בפגישת הכרויות על מנת למצוא זוגיות אני יצאתי מהפגישה עם רושם חיובי - שאני הולך לעשות את השירות הזה למרות שזה עולה כסף ופשוט חיכיתי לתחילת השבוע להתקשר .
אחרכך הייתה לי פגישה עם הפסיכאטר ושיתפתי אותו בקשר לזה והוא הוריד לי את המינון ל4 עקב מצב יציב וביקורת בעוד חודש . אמרתי מה שחשבתי נכון להגיד ויצאתי גם בהרגשה טובה .
יום אחרי התחילו לי ספקות לגבי ההכרויות אבל עדיין הייתי נחוש לעשות את זה בגלל השינוי שזה יכול להביא לי . ומשם התחילו התלבטויות לא נפסקות שעיקרן זה אני לא יודע אם להתקשר להכריות או לא , ההתלבטויות האלה כירסמו בי למרות שדיברתי עם אמא שלי על זה והראתי לה ספקות היא אמרה לי שזה יקר אבל הרגשתי שלא הסברתי את עצמי נכון .
התחילו לעלות לי ספקות אם אמרתי את הדברים הנכונים לפסיכאטר וההרגשה הייתה של חוסר ביטחון . דבר שלא היה לפני .
זה הלך איתי כל השבוע עד שהייתי צריך ללכת להכרויות ואפילו ששילמתי לא הייתה לי בטחון במה שעשיתי ואתמול עשיתי עיסוי והתחלתי להיות שקט יותר מידי עד כדי כך שחשבתי שאני צריך אשפוז ואני בהרגשה הזו גם היום .
יש לציין שאני עובד ואם אני מתאשפז אז העבודה תאבד לי ונוסף על זה כל הבושה .
לא יודע מה לעשות ....
אבקש תשובה בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה דחוף - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/12/2012פרט לתרופות יש צורך בטיפול בשיחות , טיפול תמיכתי.
יש לעבוד על כישורי חיים, תהליך הדרגתי ועד חשיפה להכרויות.
לדעתי באם תתכנן את תהליך החברתי נכון, הדרגתיות, הכנה , עבודה עם מטפל, יהיה לך יותר קל, יותר מוצלח ופחות סכנה להחמרה ואישפוז.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)