כדור דקינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור דקינט
    אורית
    10/12/2012

בוקר טוב לפני כמה שנים פסיכיאטר נתן לי כדור דקינט הרופא אמר לי שזה נגד תופעות לוואי אבל כשלקחתי את זה הרגשתי גם מצב רוח טוב והתמכרתי לזה רציתי לשאול עם המצב רוח טוב זה בגלל הדקינט? או שזה פסיכולוגי אצלי. כי באמת הרבה אומרים שדקינט גורם למצב רוח טוב. אני כבר כתבתי אצלכם אבל באמת חשוב לי לדעת האם זה נכון, ודרך אגב מה לעשות עם ההתמכרות לכדור. תודה מראש אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור דקינט

הוספת תגובה

• כדור דקינט - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    11/12/2012

שלום אורית,
    לדקינט יש השפעה מעוררת שאצל חלק מהמטופלים מורגשת כשיפור במצב רוח וזאת הסיבה שניתן להתמכר לתרופה. מאחר ועם הספקת התרופה לא צפויות תופעות גמילה משמעותיות (כל עוד כמובן אם לקחת מינון המומלץ ולא מינונים גבוהים יותר) ולכן תהליך גמילה עשוי להיות די פשוט, ע"י ירידה הדרגתית במינון עד להפסקתו. יש לפנות לפסיכיאטר המטפל ולבקש עזרתו והנחייתו במהלך התהליך. בנוסף לכך, במידה ואת סובלת מתסמיני דיכאון או כל בעיה נפשית אחרת, חשוב להתייחס לכך וקבל את טיפול המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו