מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה קשה מאודע10/12/2012
שלום,
הנני בת 31, ברקע חרדה כללית בכ 10 השנים האחרונות.
החלפתי תרופות פסיכיאטריות רבות ובתדירות גבוהה מדי חודשיים , שלוש במקרה הטוב וכיו"ב, ואף תרופה לא עזרה לי באמת לאורך זמן. החרדה (רעד, בחילות, הקאות, שילשולים, עייפות כרונית, לחץ בראש ומסביב לעיניים- נשללה פיברומיאלגיה).
כמו כן הנני בטיפולי פוריות ב 3 השנים האחרונות אשר בהן חלה החמרה במצבי. כיום אינני עובדת בשל 2 הסיבות הנ"ל.מטופלת ריגשית ע"י עו"ס.
כיום הנני נוטלת מזה כשבועיים סרוקוואל xr ובניסיון מעבר מקלונקס לוואבן (הקלונקס הפסיק להשפיע עליי עם הזמן גם במינונים גבוהים, 3 מ"ג) לפני השינה, דבר שגורם לתופעות לווואי קשות בשינה (אני קמה עם כאבי ראש חזקים מאוד, ניסיתי בהמלצת הרופאה להוריד בהדרגה את הקלונקס ולהתחיל במקביל וואבן אך בכל מצב שהוא אני קמה עם חרדה ועייפות).
הרופאה המטפלת בי כעת בחופשה ועל כן אודה מאוד לעזרתכם.
אני מקיאה לעיתים תכופות, חשה רעד חזק שגורם לי לבחילות /הקאות/ שילשולים, לא רגועה ולא מאוזנת כלל.
חשוב לציין כי בחודש זה אינני בטיפול IVF.
אנא עזרו לי.
בתודה מראש,
ע'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב, מינון הסרוקאוול כעת הוא 50 מ"ג
ע10/12/2012לאחר שהועלה בהדרגה מ25 מ"ג ל 50 מ"ג בהמלצת הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב, נוסף ...מצטערת שכחתי
ע10/12/2012שכחתי לציין כי כל כדור שאני נוטלת (ייתכן מפאת החרדה) אני מקיאה כחצי שעה- שע לאחר מכן. הן קלונקס והן את הסרוקוואל שהנני צריכה ליטול בקביעות.
מה עושים במצב שכזה?
כי בעצם הגוף לא מקבל את הטיפול המגיע לו..
שוב תודה וסליחה על ה"תוספות" :)
ע'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)