מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריזמה ולחץ דםשירלי13/12/2012
שלום, בת 30, לוקחת פריזמה חודשיים (בשבוע אחרון העליתי כמות ל 40 מ"ג) + זאפה 5 מ"ג ביום, + קלונקס 0.5 מ"ג ביום. בשבוע האחרון יש לי כאב ראש תמידי (לא חזק מאוד אבל מטריד) ויש לי לחץ דם גבוה שנע בין 130-90 ל 145-95 ולא יורד נמוך מזה.
עד לפני שבוע לחץ הדם שלי הייה נורמלי ואפילו נוטה לנמוך.. האם זה יכול להיות מהתרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריזמה ולחץ דם - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/12/2012לא מאפיין טיפוסי, אך יש לצורך בבדיקה מסודרת, בדיקת אורטוסטאטיזם בקופ'ח, אקג.. ולשלול בעיות אחרות. לחץ דם כנ''ל לא מקובל וחובה התייחסות וטיפול וכן גם אם צריך להפסיק טיפול מסויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
שירלי16/12/2012אקג ובדיקת אורטוסטאטיזם יספיקו כדי לאבחן שאין בעייה? האם אני יכולה לבצע בדיקת אורטוסטאטיזם בעצמי (מודדת ע"י מכשיר ביתי אלקטרוני ומדוייק) בשכיבה ואז לאחר מכן בעמידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם...
שירלי16/12/2012אני נוטלת את התרופות הנ"ל כחודשיים ועד לפני שבועיים לחץ הדם שלי הייה תקין. האם זה בכל זאת ייתכן מהתרופות לאחר חודש וחצי של נטילה? אולי עקב העלאת הכמות פריזמה ל 40 מ"ג? שידרתי א.ק.ג (ע"י מכשיר ביתי נטלי של אימי עם 3 אלקטרודות) והוא תקין, ללא הפרעות קצב וכו.
מדדתי לחץ דם בשכיבה, 140/90 ואחר כך בעמידה (5 דק עמידה) 140/97
אין סחרחורות, רק כאב ראש תמידי ברמה קלה- בינונית.
האם ייתכן אולי שהפריזמה יעלה לי לחץ דם ואני יצטרך לקחת תרופות נגד לחץ דם כדי לאזן אותו? הכיצד אפשר לדעת אם זה מהתרופות או לא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)