מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרס מוחלט בעקבות התנסות במריחואנהיהודה13/12/2012
שלום , לפני שנתיים וחצי השתמשתי במריחואנה ומאז הפסיכיאטר הראשון הגדיר את זה חרדה כפייתית על גבול התקף פסיכוטי . הזיות מחשבות לא הגיוניות .
מזה שנתיים וחצי הייתי מטופל אצל מגוון עשיר של פסיכאטרים וניסיתי מגוון עשיר של כדורים אנטי פסיכוטים (ריספרדל אינווגה סרווקל קלופיקסול ציפרלקס וולבטרין אפקסור וכו') שגרמו לי לשיגעון מוחלט ! (הייתי מאושפז גם במסגרת מסויימת )
לאחר מכן לקחתי החלטה והפסקתי עם הכדורים האנטי פסיכוטים בהדרגה תוך כדי מעקב של פסיכאטר . ואז התחילו הפרנויות , מחשבות שרוצים לרצוח אותי שאני מעליב אנשים חוסר ביטחון לא מצליח להתבטאות מחשבות לא הגיונית התנהגות ילדותית וכו'.
לאחרונה הלכתי לפסיכאטר מסויים שאמר שהתרופות האנטי פסיכוטיות לא מתאימות לי וכביכול רק הגבירו את המצב וגרמו לי ממש לשיגעון !
הפסיכיאטר עצמו טוען שכרגע אני סובל רק מחרדה למרות שאני לא מסכים איתו ונתן לי טיפול בקלונקס. ביום יומיים הראשונים הקלונקס נתן קצת מצב רוח הפחית קצת את החרדות ונתן לי כמה רגעים קטנים של שפיות שהצלחתי להתנסח קצת כמו בנאדם . הבעיה היא שבדיוק אחרי יומיים שהיו טיפה יותר טבים איך שאני קם בבוקר אני בעצבים לא הגיוניים וממש קיצוניים כל היום אני עצבני לא מסוגל לא לשמוע לא לראות אף אחד רב עם כל אחד על כל דבר קטן מתפרץ צועק מקלל ולא שולט בעצמי... אני ממש עובד עצות נשבר לי מכל העניין הזה אני בסה"כ רוצה לחזור להיות מה שהייתי ילד רגיל כמו כולם אני בסה"כ בן 19 וחצי והפסדתי כ"כ הרבה בחיים שלי קשה לי עם זה ואני לא יודע מה לעשות . עם כדורים לא טוב בלי כדורים לא טוב אני לא יודע מה לעשות לאן לפנות לאן ללכת.. שאני נמצא ליד אנשים או שאני מדבר שטויות או שאני פשוט יושב ולא מדבר ולפעמים גם מדבר דברים שהם לא נכונים רק כדי לנסות להוכיח את עצמי ולהראות את עצמי עוד הפעם אבל מבפנים אוכל את עצמי .. אני ממש ממש מתחנן אם מישהו יכול לתת לי מענה ולהאיר לי את הדרך כל מבוקשי הוא לחזור להיות בריא אני הייתי שחקן כדורגל ילד שמח מצחיק מאושר מקשיב חכם ועכשיו הכל נעלם לי כל התכונות האלה נעלמו לי ואני לא מצליח להחזיר אותם אני לא יוצא מהבית ורק הולך לעסק של אבא שלי לפעמים כדי להיות איתו . אני ממש ממש מתחנן אם מישהו יוכל לעזור לי אולי מתוך ניסיון ולהראות לי את האור ואת הדרך לחזור למוטב ולשיגרה. אמן ! חג שמח לכולם ואני מאחל בריאות לכל מי שטעה בדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרס מוחלט בעקבות התנסות במריחואנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/12/2012היי יהודה.
במקרים קשים לאישפוז, לפעמים אישפוז אלקטיבי לשם אבחנה מסודרת ואיזון טיפול מהווה את האופציה הטובה ביותר.
יש לברר ולעשות מיפוי תרופתי, תרופה - מינון מקס. - משך זמן - תגובה ...
יש לברר ולשלול גורמים גופניים, מרכיבים סביבתיים ופסיכולוגיים.
ייתכן ויש מקום לשילוב של מספר תרופות, במיוחד עם מייצבי מצב רוח ( לאמיקטל, דפאלפט, טגרטול וכו.. )
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיק לך אצבעות
שמוליק18/12/2012שלום יהודה.
נראה שאתה מודע למצבך, ועושה כל שביכולתך כדי לחזור לעצמך.
אינני יודע לומר מה יכול לעזור, אבל אני בטוח שעם הנחישות שלך תמצא את הדרך.
מאחל לך הצלחה וכל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)