החלפת תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת תרופות
    ליאת
    16/12/2012

שלום, אני כרגע על 20 מ״ג ציטאלופראם ובכוונתי לשנות ל Wellbutrin xr 150 איך אני יכולה לעשות זאת בבטחה? (ישר להחליף? להיגמל קודם מהציפ׳?) יש לציין שהייתי לפני שנה על וולבטרין ושיניתי ממנו לציטאלופראם כי הוא כבר לא כל כך עזר, ועכשיו זה בדיוק ההפך אז אני רוצה לשנות בחזרה בתקווה שזה שוב יעזור. אין לי כרגע פסיכיאטר קבוע ואני לא מתכוונת ללכת בשביל שאלה אחת ,אז אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. תודה. (זה כל מה שאני רוצה לדעת בבקשה, שאלתי בפורום אחר וקיבלתי את התשובה הסטנדרטית של ״עדיף להתייעץ עם פסיכולוג ״בלה בלה, אז אם אפשר להימנע מתשובה שכזאת זה יהיה נפלא..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת תרופות

הוספת תגובה

• החלפת תרופות - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    16/12/2012

שלום ליאת,
    על פניו, להחליף טיפול מציטלופרם לוולבוטרין, זה די פשוט, מאחר ואת נוטלת מינון נמוך, אין צורך בירידה הדרגתית במינון וניתן להפסיק את התרופה בבת אחת. יחד עם זאת, הסיבה בגללה המליצו לך להתייעץ עם פסיכיאטר ולעבור הערכה, היא ככל הנראה קשורה בעובדה (כפי השציינת בהודעתך) שהטיפול לא ממש עזר או הפסיק לעזור וכדי להתאים את הטיפול הנכון אין אלא להבין יותר טוב את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו