הפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה
    אברי
    16/12/2012

סובל מהפרעות שינה קשות - קושי להיכנס לשינה ושינה של 3 שעות במקום 7-8 קודם לכן. ההפרעות התחילו ימים אחדים לאחר חבלה בראש. בדיקות נירולוג (שמומחה גם להפרעות שינה) כולל CT ראש ו-EEG תקינות. אין הפרעה אחרת ואני פעיל במהלך היום אך עם קשיים וטשטוש מטרידים מאד.
    קבלתי מהרופא כדורי הרגעה שונים ללילה לניסיון כמו קלונקס או לוריוון אך במקרה הטוב הצלחתי להיכנס לשינה של 3 שעות בלבד (שאר הזמן זה נמנום בלבד). בניסיון של כדור שינה אמביאן 12.5 הצלחתי לישון 5-7 שעות אך חצי יום שלאחר מכן יש סחרחורת וקשה לתפקד.
    1. האם הבעיה קשורה לפסיכולוגיה,לנירולוגיה או לפסיכיאטריה או תחום אחר ? למי לפנות? האם יש צורך בבדיקות נוספות?
    2. התרשמתי שהנירולוג לא נותן לי תשובה. הוא הציע לי כדור ממשפחת הפרוזאק או כדור אנטי דכאוני חזק אחר. כאמור אין לי בעיה של מצב רוח ואיני רוצה להיטבע בתרופות אלו כולל כדור שינה חזק כנ"ל שלא אוכל להיגמל מהם.
    מה אפשר לעשות? בתודה אברי בן 68

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/12/2012

הבירור חייב להיות משולב, כאשר רופא המשפחה מתאם ומברר.
    חבלת ראש חמורה יכולה להוביל לתסמונת אורגנית.
    יש לברר , ניורולוג, פסיכיאטר, בירור של ניורופסיכולוג ( מיקום הפגיעה ומציאת הממצא הפסיכולוגי, בית לווינשטיין לדוגמה).
    מומלץ לעשת בדיקת שינה מלאה - במעבדה.

לעתים תא לחץ יכול לעזור בפגיעות ראש.

בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו