מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי אישפוזהילה19/12/2012
שלום,
אני מעונינת לדעת לגבי ועדה רפואית במוסד פסיכיאטרי , האם מישהו יכול לעזור בזה?
מבחינה משפטית מי משתתף?
האם מישהו יודע לגבי הפעלת טיפול מרפאתי כפוי, מהם התנאים לכך?
אם יכולים לאשפז ככה? האם מישהו יכול להגיד לגבי בעיות ייעוץ לגבי בדיקות רפואיות של פסיכיאטירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי אישפוז - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור23/12/2012כיום יש יעוץ משפטי חינם, הסיוע המשפטי במסלול האזרחי, או הסניגוריה הציבורית במסלול הפלילי.
בוועדה פסיכיאטרית נמצאים 3 , עו'ד בכיר בתפקיד יו'ר וכן 2 פסיכיאטריים וותיקים, 1 עובד מדינה והשני לא.
החוק בטיפול בחולי הנפש, מגדיר מתי ניתן לאשפז בכפייה , במצב ש מסוכנות עצמית או לסובבים משני למחלת נפש, מצב פסיכוטי, באם המצב ניתן לטיפול במסגרת מרפאה, ניתן לתת טיפול מרפאתי כפוי, בדר'כ, טיפול מרפאתי כפוי יהיה לאחר אשפוז בכפייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, שאלה נוספת
הילה23/12/2012מי מזמין את האנשים לועדה?
האם יכול להיות שיוזמנו אנשים נוספים בלי ששאלו אותי
שהיו בועדה שלי אנשים נוספים שאני מכירה בצורה כללית שמישהו אחר הזמין
כגון הורים, ואנשי מקצוע מתחום המקצוע שלי - מפורסמים?
נאם הועדה חוקית מכיון שלא שאלו אותי ולא הזמנתי אותם -
כגון איתן גרין |הבמאי) ואשר טללים ?
האם זה חוקי להזמין אנשי מקצוע לועדות פסיכיאטריות ואנשי ציבור? לועדה של אזרחית במדינת ישראל
מי מאשר כאלה דברים ? האם לתבוע לגבי זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, שאלה נוספת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור23/12/2012היי הילה
בוועדה פסיכיאטרית מחוזית , בדר'כ נמצאים הרופא המטפל, המשפחה והמטופל.
לא מכיר שמזמינים אנשים זרים. רופא מטפל יכול להתקשר ולברר לפעמים ולציין זאת במהלך הוועדה.
את מוזמנת לפנות לסיוע המשפטי ליעוץ.
באם מדובר במקרה פלילי זה מעט שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)