מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת השימוש בריספרידקסתום19/12/2012
שלום,
בעקבות רצון חיצוני של הסביבה, קיבלתי על עצמי את נטילת הכדורים לתקופה מסוימת.
כעת, שלושה חדשים מאז שהתחלתי בלקיחת הכדור, אני חש שאין הכדור מועיל לי, הוא מהווה עוד תוסף לוואי בתוך השגרה שלי. אינני מרוצה מהעובדה שאני לוקח את הכדור, אני מרגיש שהוא מנוון אותי יותר מאשר מועיל לי, אינני מעוניין יותר בעזר החיצוני הזה, אני מעוניין להפסיק, וכמה שיותר מהר!
הכדור - ריספרידקס/ריספונד 2 מ"ג
האם אפשר פשוט להפסיק בימים הקרובים? האם הסטטיסטיקה מצביעה על תופעות לוואי שהפסקת השימוש בתרופה מסוג זה כרוכה בהן?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,
תודה ואהבה,
תום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק19/12/2012שלום תום.
קודם כל, אני חושב שטעית שהתחלת לקחת את הכדור הזה בעיקבות לחץ מהסביבה, אבל כעת שהחלטתצ להפסיק משום שהכדור אינו מועיל, המעוות בא על תיקונו.
לא ברור לי מה בדיוק מפריע לך, אבל לפעמים עצם נטילת תרופה המעידה על בעיה נפשית מעיקה.
אני אישית סבלתי מעייפות שהיא תופעת לוואי של התרופה הזו ושל תרופות אנטי-פסיכוטיות בכלל.
אני מציע להוריד 0.5 מ"ג לשבוע. מנסיוני, (אבל נסיתי לרדת מ 4 מ"ג ליום לכלום)הורדה חדה עלולה לגרות למעין סחרחורת.
אני בטוח שהרופאים באתר יגידו לך שלא כדאי להפסיק מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל...
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)