מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה לאח שליאחות מודאגת19/12/2012
שלום רב,
אח שלי סובל מפסיכוזה, האשפוז הראשון שלו היה לפני 12 שנים ולפני כשבועיים אושפז בשנית בעקבות סמים שהוציאו את זה.
הוא אינו מסוכן כרגע לעצמו או לסביבה ולכן שוחרר מהועדה.
הוא אינו מוכן לפגוש פסיכיאטר וזה שהוא לוקח את הכדורים שנתנו לו זה רק עניין של זמן.
הוא עדיין לא בסדר ויש לו התקפי עצבים והיפריות שגורמים לו לרצות שוב סמים. אנחנו ממש אובדי עצות כיצד לסייע לו.
אני מבינה שגישת המדינה והממסדים היא שהוא בגיר ושהוא אחראי לעצמו אבל חייב להיות משהו שנוכל לעזור לו טרם נגיע לרגע שבוא הוא יהיה על הקצה באמת.
פנינו לפסיכיאטר, בלי פנייה שלו אין לו מה לעשות, פנינו לאנוש וגם הם לא יכולים לעשות כרגע דבר. יש לו פגישה במרכז לבריאות הנפש רק עוד שבוע ואני חוששת שזה יהיה רגע אחד מאוחר מידי.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה לאח שלי - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור20/12/2012שלום רב,
אכן, החוק לא מאפשר לכפות על האדם טיפול פסיכיאטרי אלא אם כתוצאה ממחלתו הנפשית, הוא מהווה סיכון לעצמו או לסביבתו.
הדאגה שלך מובנת בהחלט מאחר ונראה כי החלטות של אחיך מושפעות ע"י המחלה ומצבו עשוי להתדרדר מאחר והוא חסר תובנה למחלתו. למרבה הצער, היכולת של בני המשפחה במצבים אלו להשפיע על ההחלטות של האדם החולה היא מוגבלת. חשוב, על אף הקושי הברור, להמשיך ולתמוך בו, להיות עם היד על הדופק ולשמור על הקשר עם הגורמים המטפלים ולדווח להם במקרה הצורך על הרעה במצבו של אחיך, כדי שיוכלו לנקוט באמצעים הדרושים אם יהיה צורך בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)