חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה?
    שרון
    20/12/2012

שלום
    אני בת 33. אני חווה לאחרונה תופעות פיזיות קשות. נדבקתי אצל רופא מספר פעמים שטוען שאני בסדר ושזו חרדה.
    אודה לך אם תוכל להתייחס לסימפטומים והאם מתאימים לחרדה-
    צפצוף קבוע באוזן - ערכתי בדיקת שמיעה שהינה תקינה
    לחץ באוזניים
    תחושת מחנק - ערכתי צילום חזה שהנו תקין
    שרירים תפוסים בעיקר באזור הצוואר והכתפיים
    רעד באצבעות הידיים
    בכי
    הרופא לא הסכים לתת לי כדורי הרגעה והמליץ על טיפול פסיכולוגי, הפסיכולגית שלי בחול ותהיה רק עוד 10 ימים. במתיים אני סובלת ולא מתפקדת.
    כמו כן אני צריכה לטפל בבני הקטן והוא אומר שזה יפריע לתפקוד שלי יותר מהחרדה תודה רבה אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה?

הוספת תגובה

• חרדה

אליאנה
    20/12/2012

אני הייתי פונה לפסיכיאטר ניתן לפנות דרך מרפאת בריאות הנפש באזור מגורייך
    או באופן פרטי
    לא הייתי ממתינה כי חרדה באמת פוגעת בתפקוד היומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/12/2012

בהחלט מתאים לתסמונת חרדה.
    ניתן לשקול טיפול טבעי בחרדות, לא דורש מרשם, לוריוויאן, קלמנרבין, רגיעון של הדס ועוד. באם חמור ועמיד, יש צורך לפנות לפסיכיאטר, לשם קבלת טיפול מתאים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבת לפנות למרפאת אף אוזן גרון?

ליטל
    25/12/2012

צפצופים באוזניים הם טיניטוס, בעיה מוכרת בתחום האוזן, שמטופלת על ידי רופאי אף אוזן גרון. גם לחץ באוזניים מטופל על ידי רופאי אף אוזן גרון. את מתארת מצב של מתח בשרירי הצוואר, לעיתים קרובות לשרירי הצוואר השלכה על מצב האוזן, עקב הקרבה הפיזית בין הצוואר לאוזן. מחנק יכול להיות קשור גם הוא למערכת של צוואר/אף/אוזן/גרון משום שמערכת הנשימה קשורה לאף, שקשור לאוזן ולגרון. נסי לשאול מומחי אף אוזן גרון ולהבדק אצלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו