מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה?שרון20/12/2012
שלום
אני בת 33. אני חווה לאחרונה תופעות פיזיות קשות. נדבקתי אצל רופא מספר פעמים שטוען שאני בסדר ושזו חרדה.
אודה לך אם תוכל להתייחס לסימפטומים והאם מתאימים לחרדה-
צפצוף קבוע באוזן - ערכתי בדיקת שמיעה שהינה תקינה
לחץ באוזניים
תחושת מחנק - ערכתי צילום חזה שהנו תקין
שרירים תפוסים בעיקר באזור הצוואר והכתפיים
רעד באצבעות הידיים
בכי
הרופא לא הסכים לתת לי כדורי הרגעה והמליץ על טיפול פסיכולוגי, הפסיכולגית שלי בחול ותהיה רק עוד 10 ימים. במתיים אני סובלת ולא מתפקדת.
כמו כן אני צריכה לטפל בבני הקטן והוא אומר שזה יפריע לתפקוד שלי יותר מהחרדה תודה רבה אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
אליאנה20/12/2012אני הייתי פונה לפסיכיאטר ניתן לפנות דרך מרפאת בריאות הנפש באזור מגורייך
או באופן פרטי
לא הייתי ממתינה כי חרדה באמת פוגעת בתפקוד היומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור23/12/2012בהחלט מתאים לתסמונת חרדה.
ניתן לשקול טיפול טבעי בחרדות, לא דורש מרשם, לוריוויאן, קלמנרבין, רגיעון של הדס ועוד. באם חמור ועמיד, יש צורך לפנות לפסיכיאטר, לשם קבלת טיפול מתאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבת לפנות למרפאת אף אוזן גרון?
ליטל25/12/2012צפצופים באוזניים הם טיניטוס, בעיה מוכרת בתחום האוזן, שמטופלת על ידי רופאי אף אוזן גרון. גם לחץ באוזניים מטופל על ידי רופאי אף אוזן גרון. את מתארת מצב של מתח בשרירי הצוואר, לעיתים קרובות לשרירי הצוואר השלכה על מצב האוזן, עקב הקרבה הפיזית בין הצוואר לאוזן. מחנק יכול להיות קשור גם הוא למערכת של צוואר/אף/אוזן/גרון משום שמערכת הנשימה קשורה לאף, שקשור לאוזן ולגרון. נסי לשאול מומחי אף אוזן גרון ולהבדק אצלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)