מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתימעיין20/12/2012
שלום,
אני מטופלת מספר שנים באמצעות ציפרלקס וסרוקאוול ( 20 מ"ג ו 25 מג" סרוקוואל) בגלל שהמצב עדיין לא יציב הרופא החליט שלשנות לי את המינון ללמיקטל עד 100מ"ג בהדרגה.
רציתי לדעת האם שימוש בלמיקטל משמש לבעיות של מניה דיפרסיה? תוך כמה זמן יש השפעה. אני בנתיים סובלת ממצבי רוח ורגשה לא טובה שבאה והולכת ואני צריכה פתרון מיידי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק21/12/2012שלום מעיין.
אינני רופא, אבל אתן תשובה על פי מה שידוע לי, ובכל אופן אני מציע לחכות לתשובה מהרופא.
בקבוצת תרופות שהייתה בבית החולים שבו אושפזתי, הסבירו שלא נותנים תרופות אנטי-דיכאוניות למאובחני מאניה-דיפרסיה מפני שהתרופות האנטי-דיכאוניות עלולות לגרום לפסיכוזות (ציפרלקס היא תרופה אנטי-דיכאונית).
למיקטל היא תרופה מייצבת מצב רוח, וזו תרופה שנותנים אותה למאובחני מאניה-דיפרסיה. יכול להיות שייתנו אותה גם לדיכאון.
בכל אופן, אם את מקבלת ציפרלקס, אז כנראה שהאיבחון שלך הוא לא מאניה-דיפרסיה.
מקווה שעזרתי בינתיים.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור23/12/2012בהחלט לאמיקטל בשימוש מאניה דיפרסיה וכן בהפרעות פסיכוטיות.
בגלל תופעות לוואי קשות, יש לעולות מינון של 25 מ''ג כל מספר שבועות, לשם מניעת תופעות לוואי מסוכנות, הטבה בדר'כ לאחר מספר שבועות חודשים, בדר'כ במינון של 100 - 200 מ''ג או יותר.
בהצלחה !
נ.ב. טיפול מעולה ומוכח למניעת מצבים דיכאונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)