אני לא מבין את זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מבין את זה
    גבי
    21/12/2012

הפסיכאטר שלי איבחן אותי כדיכאוני ואני הייתי מטופל אצל רופאים שונים כלה במסגרות פרטיים ובתי חולים ודרך הקופה ואף אחד לא אמר לי שאני דכאוני .
    כשהתחלתי להיות מטופל אצל פסיכולוגית ופסיכאטרית פרטית לפני 7 שנים אמרו לי היא אמרה לי שאני "דיכאוני ועוד משהו " והביאה לי רק רספרדל , אחרכך ששאלתי אמרה לי שיש לרספרדל מרכיב אנטי דיכאוני .
    אני לא יודע אם תענו לי אבל למה הייתי צריך לסבול כל כך הרבה שנים מבלי שידעתי שאני סובל מדיכאון ?
    ועוד כל הכסף שהלך לזה עשרות אלפי שקלים ושום דבר לא עזר , פשוט חרפה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא מבין את זה

הוספת תגובה

• אני לא מבין את זה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    23/12/2012

היי גבי מבין את התסכול שלך.
    אכן, כיום הגישה לראות במטופל ומשפחתו שותפים בטיפול ויש צורך להסביר ולאפשר השפעה למטופל.
    לפעמים האבחנה לא ברורה ויש צורך להמתין, הופעה של תלונות על ציר הזמן מאפשר לפעמים לתת אבחנה טובה יותר רק לאחר זמן מסויים ולא מייד.
    אין ביכולתי להתייחס לנ''ל, לא ברור לי הנסיבות והפרטים, אך חשוב לדרוש הסבר לגבי התרשמות אבחנתית, תוכנית טיפול, המלצות לחיי היומיום ועוד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו