מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רואה את הסוף מתחנן לעזרה..!שי23/12/2012
שלום לכם ובוקר טוב..אני סובל מחרדה ודיכאון קל כבר חצי שנה..הרופא משפחה המליץ לי על רמוטיב 250 ביום אני כבר בשבוע החמישי של הטיפול. והרמוטיב רק העיר אותי ולא יותר מיזה..חוץ מהחרדה שהייתה לי עכשיו נוסף משהו חדש שניראה לי הדבר הכי רע בכל הסיפור הזה..יש לי חוסר שקט נפשי.סוג של לחץ כזה משהו נורא ואני מרגיש בתוך עצמי תחושה מאוד מוזרה ..ויש לי לחץ בראש ובעניים..יש לציין שאני רק בן 23 ואני כבר ממש מיואש מהמצב הזה. אני לא מזהה את עצמי כבר..אני כל הזמן מנסה לשקר על עצמי שהכל טוב וזה יעבור ואין לי כלום..אבל אין אפסו כוחותיי..ויש לי עוד תחושה שבאה פעם ביומיים אני מרגיש שהראש שלי בוהררררר...בבקשה מימכם תעזרו לי תכוונו אותי איך אני חוזר לעצמי???? היופ זה בידיוק חצי שנה מהיום שאני ככה..וממש ניראה כאילו עוד הדרך ארוכה....תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רואה את הסוף מתחנן לעזרה..! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור23/12/2012על פי התיאור , יש צורך לשנות טיפול, מומלץ SSRI וכן בדיקה מסודרת של רופא פסיכיאטר.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)