מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי זעםגבי29/12/2012
שלום אני בן 32 סובל מסכיזופרניה אני נוטל רספרדל 4 מג
אני לא שולט בעצמי , קורה לי הרבה שאני מקבל התקפי זעם ומחפש לשבור משהו
אבל אני מחזיק את עצמי .
זה לא היה תמיד ככה אני שברתי דברים בעבר .
אני לא בטוח אבל כשאומרים לי את האמת בפנים אני מקבל עצבים ולא מצליח לשלוט בחיים שלי .
יש איזשהיא עזרה שאפשר לקבל ?
אני מיואש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
גבי29/12/2012כשאני במצב כזה אני מחפש מה לאכול ולעשן
ואין לזה סוף .
אני לא שולט בחיים שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי זעם - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור30/12/2012שלום גבי,
קודם כל חשוב מאוד שאתה מודע לבעיה ומחפש עזרה. זהו בפני עצמו סימן חשוב שמצביע על סיכויים טובים שיש לך להתמודד עם הבעיה. השלב הראשון המומלץ הוא להתייעץ ולעבור הערכה אצל פסיכיאטר שמכיר אותך. ההתקפים של זעם שאתה מתאר עלולים להיות חלק מהחמרה במצבך הנפשי ויכולים להיות ביטוי למצבים כמו דיכאון, חרדה וכד'. אני מאמינה ששינוי בטיפול התרופתי וטיפול פסיכולוגי עשויים להועיל לאפשר לך להתמודד יותר טוב עם המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)