מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרהP07/03/2008
שלום
אני בחור בן 22 סבלתי עד היום מדיכאון אני לא יודע אם זה קל או קשה אבל התחלתי טיפול ברמוטיב שהוריד לי את הדיכאון. אבל מסתבר שזה לא ממש עוזר לי... אני לא מחייך כמעט אף פעם מרצון טבעי. הכל משעמם אותי.... תמיד יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים וזה לא מחוסר שינה אלא סימן שלא טוב לי. אני לא מרגיש דיכאון אבל עדיין רע לי מאודדד. אני לא יודע כמה זמן אני אחזיק מעמד
אין לי טיפת אושר בחיים וכמו שאמרתי אני כמעט אף פעם לא מחייך חיוך טבעי
אני כל בוקר מצטער על זה שהתעוררתי
למרות זאת היו לי ימים בודדים בחיים בה חשתי אושר ושמחה שכן יכולתי לחייך כמעט מכל דבר
אין לי מושג למה המצב שלי כל כך גרוע... בבקשה אני חייב עזרה. האם יש אישהי תרופה שיכולה לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל09/03/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך! אתה מציין שרמוטיב עזר לך והוריד לך את הדיכאון. הייתי מציעה לך לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). גישת CBT מניחה שדיכאון הוא תוצאה של מערכת האמונות והמחשבות השלילות שגורמות להרגשות השליליות. על ידי שינוי בדפוסי חשיבה ודפוסי התנהגות ניתן לשפר גם את ההרגשה. כדאי לפתח מיומנויות שליטה במצב רוח ועל ידי כך להגביר את השפעת התרופות. הדבר יאפשר לך שליטה בהרגשה ויגרום להקלה המיידית וגם לטווח הארוך.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)