צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    P
    07/03/2008

שלום
    אני בחור בן 22 סבלתי עד היום מדיכאון אני לא יודע אם זה קל או קשה אבל התחלתי טיפול ברמוטיב שהוריד לי את הדיכאון. אבל מסתבר שזה לא ממש עוזר לי... אני לא מחייך כמעט אף פעם מרצון טבעי. הכל משעמם אותי.... תמיד יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים וזה לא מחוסר שינה אלא סימן שלא טוב לי. אני לא מרגיש דיכאון אבל עדיין רע לי מאודדד. אני לא יודע כמה זמן אני אחזיק מעמד
    אין לי טיפת אושר בחיים וכמו שאמרתי אני כמעט אף פעם לא מחייך חיוך טבעי
    אני כל בוקר מצטער על זה שהתעוררתי
    למרות זאת היו לי ימים בודדים בחיים בה חשתי אושר ושמחה שכן יכולתי לחייך כמעט מכל דבר
    אין לי מושג למה המצב שלי כל כך גרוע... בבקשה אני חייב עזרה. האם יש אישהי תרופה שיכולה לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    09/03/2008

שלום לך,

צר לי על הרגשתך! אתה מציין שרמוטיב עזר לך והוריד לך את הדיכאון. הייתי מציעה לך לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). גישת CBT מניחה שדיכאון הוא תוצאה של מערכת האמונות והמחשבות השלילות שגורמות להרגשות השליליות. על ידי שינוי בדפוסי חשיבה ודפוסי התנהגות ניתן לשפר גם את ההרגשה. כדאי לפתח מיומנויות שליטה במצב רוח ועל ידי כך להגביר את השפעת התרופות. הדבר יאפשר לך שליטה בהרגשה ויגרום להקלה המיידית וגם לטווח הארוך.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו