מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זפרקסיה והרגעהצבי המבורגר31/12/2012
שלום רב רציתי לברר האם הכדור זיפרקסיה משמש גם לטיפול להרגעת מחשבות כלומר לסלק מחשבות דמיוניות ללא כל קשר לשמיעת קולות ולראות הזיות ?,וכן רציתי לשאול האם התרופה הזאת נועדה גם להרגעת הנפש כדיי להרגיש יותר טוב <?,הרופא רשם לי מרשם של זיפרקסיה 5 מג,על מנת לסלק מחשבות,הפחד שלי הוא שהזיפרקסיה יכולה לגרום למצב של ניתוק מהמציאות ולגרום אנרגיות רעות ולעצבים,יש בזה משהו או שאני סתם מכניס שטויות לראש ?,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיפרקסה
סובל31/12/2012אני הייתי מטופל בזיפרקסה 5 מיליגרם גם ובמשך השימוש המחשבות לא הפסיקו לי והייתי לי אנרגיה רעה חוסר סבלנות ניתוק מהמציאות בלבול מוחלט ומילא שזה היה עוזר לי למחשבות אבל זה לא אז החלטתי להפסיק אם זה כדי שלא יהיה יותר נזקים והחלטתי להילחם במחשבות בכוחות עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמור לעזור...
שמוליק01/01/2013שלום צבי.
זיפקרסה היא תרופה אנטי-פסיכוטית, וניתנת חטיפול במצבים פסיכוטיים, וגם אחרי שהמטופל נרגע, ממשיכים לתת לו תרופה כזו כדי לחסום קולטנים של דופאמין. הפרשה מוגברת של דופאמין היא אחד מהגורמים להתפרצות פסיכוטית.
לתרופה זו ישנם תופעות לוואי.
התופעות הקשות והשכיחות הן עייפות חזקה, השמנה, וירידה בתיפקוד המיני.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזפרקסיה והרגעה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור02/01/2013שלום צבי,
זיפרקסה היא תרופה שנועדה לטיפול במצבים פסיכוטיים והן משמשת לטיפול בהפרעות מצב רוח מסוג מניה. לתרופה השפעה מרגיעה, כך שעל שאינה מותווית לטיפול בהפרעות חרדה, היא עשוי לעזור לאנשים עם רמות חרדה גבוהות שהטיפול המקובל לא נותן להם מענה מספק. התרופה לא גורמת לניתוק מהמציאות ולא למצבים פסיכוטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)