מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיכוזה חרדות ocdסובל31/12/2012
שלום אני יסביר איך הכל התחיל יום אחד התחילו לי חרדות ופחדים אחרי שראיתי סרט מפחיד ופחדתי ואחר כך עלו לי בראש כל מיני סיפורים של אנשים שנדפקו ועשו דברים רעים ומאז אני נמצא בבעיה הקשה הזאת זה לא עוזב אותי כאילו זה מנסה לשנות אותי לאחר שטופלתי שהייתי אצל פסיכיאטר ואובחנתי שאני נמצא במצב פסיכותי חריף טופלתי בזיפרקסה שהיא לא עזרה לי בכלל אני עדיין סובל ממחשבות רעות רעיונות רעים דמיונות מפחידים חוסר רצון לחיות חוסר מוטיבציה חוסר שמחת חיים חרדות מעצמי אימפוטנציה חלקית ובעיקר מחשבות חוזרות על לעשות דברים לא טובים למרות שאני יודע שזה שטויות ואני לא יעשה כלום זה פשוט ממוטט אותי ריגשית ונפשית ..קראתי שיש תרופה לocd אבל גם קראתי שיש לה תופעות לוואי שתואמות לפחדים שלי ולמחשבות הרעות ובגלל זה אני לא מוכן לקחת אותם אז בעיקרון אני נמצא בקרוסלה שאני לא יודע איך לעצור אותה אני כבר 4 חודשים במצב הזה ואיבדתי תקווה ומה שנשאר לי זה להיתאבד או לחיות בסבל האם יש פתרון למעגל הארור הזה שנקלעתי אליו או שהלכו לי החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק01/01/2013שלום.
קודם כל, אם אתה מודע למצבך, זה כבר סימן טוב.
קשה לי להאמין שאין בכלל פתרון למצבך.
מה שיכול לעזור, זה אולי שיחות, אבל גם שיחות, הן עוזרות כאשר הן מדרבנות לעבודה עצמית, ולא אם מצפים שהמטפל יעשה איזה הוקוס-פוקוס וישנה את העולם.
בכל אופן, מה שאני חושב, זה שאתה צריך להתחיל לאזור אומץ ולעשות מעשים קטנים שאתה מפחד לעשות אותם והיית עושה אותם לפני שצפית בסרט, ולהתגבר על הפחד ולעשות אותם, ולהווכח, כי שאתה בעצמך יודע, שהפחד הזה היה סתמי.
אני מאמין שתצא מזה, ומחזיק לך אצבעות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק-
לימי02/01/2013שלחתי הודעה באימייל, אך אינך עונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכוזה חרדות ocd - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/01/2013שלום רב
אתה מצאר מצב קליני היכול להתאים להפרעה סכיזו-אובססיבית.
האיזון לעתים לא פשוט אך אפשרי.
הטיפול מורכב בטיפול נוגד פסיכוזה, נוגד דיכאון וחרדה ולעתים טיפול במייצב מצב רוח.
מומלץ להיות במעקב מסודר, לישקול אישפוז יום ואו מעקב במרפאת ברה'ן של משרד הבריאות ולשתף את המטפלים בחששות, רגשות ועוד..
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)