אלפא סטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלפא סטים
    אלפא סטים
    02/01/2013

שלום,
    אני מנסה לברר על מכשיר האלפא סטים לטיפול בדכאון וחרדה. לא מצאתי מידע רב באינטרנט, מלבד האתר שמשווק את המכשיר ואיני רוצה להסתמך רק עליו. ניסיתי למצוא מחקרים, אך לדעתי המחקרים שמצאתי ממומנים ע"י החברה המייצרת או המשווקת של המכשיר.
    אודה מאוד אם תוכלו להמליץ או שלא להמליץ על המכשיר, להסביר על היתרונות והחסרונות ואולי להפנות אותי למקור מידע אובייקטיבי ואמין.
    תודה,
    ר'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלפא סטים

הוספת תגובה

• מכשיר האלפא סטים

שור
    09/02/2013

אני מבקש לקבל יותר מידע על המכשיר ויעילותו
    כמו כן את מחירו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיה ?

ללא
    13/04/2013

הרופא בטוח לא ניסה את המכשיר אין יותר מידי מחקרים
    אני חושב שעל אדם אחד זה יכול להשפיע בצורה כזאת או אחרת ועל האחר אולי לא ישפיע כל גוף ומצבו בקיצור התשובה שלי היא עם לא תנסי לא תדעי
    וגם אני ינסה אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלפא סטים

יואב
    18/04/2013

מנסיון אישי, המכשיר אינו יעיל ואף מזיק, עלול לגרום לפירכוסים עקב גירוי המוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו