האם אני מזוכיסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני מזוכיסטית
    לירז
    03/01/2013

שלום רב,
    שמי לירז ואני חודש הבא בת 11.
    הרבה פעמים חבריי לכיתה קוראים לי משוגעת מכיוון שחלומי הגדול הוא לשבור את הרגל ולצרוח מכאבים בזמן שכולם מסתכלים עליי . פעם ניסיתי להתאבד כשכיוונתי סכין ללב ואז חשבתי : כשאני אמות , את מי אני ארצה ? מי ישמח בזה ? ואם אין גן עדן ? האם אני אחדל להתקיים ? אני רוצה שיכאיבו לי אבל לא עד כדי כך . מבחינתי כשניסיתי לחתוך את ידי ללא הצלחה זו הייתה רק בדייקה מה יקרה לי . כבר לקחו אותי לפסיכולוגית , אך היא לא ממש עזרה לי . האם באמת יש לי טעם לחיות ? בשביל מי בכלל אנחנו חיים ? האם אני מזוכיסטית ? אני אשמח שתענו לי על מה שתוכלו ,

בברכה ,

לירז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני מזוכיסטית

הוספת תגובה

• זו אני אני מוסיפה משהו

לירז
    03/01/2013

לעיתים קרובות יש לי התפרצות כעסים ואני מתחילה להרביץ לעצמי מבלי לחוש כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללירז

אליאנה
    04/01/2013

יש טעם לחיים
    אני מציעה לך לפנות לפורום פסיכיאטריה לילדים ונוער שם יהיו מומחים שמתאימים לך
    וילמדו אותך אם תפני לעזרה מקצועית לאהוב את עצמך ולא לפגוע בעצמך
    בכל מקרה המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז

ד
    07/01/2013

נשמע שמאד מאד כואב לך. נשמע שאף אחד לא שם לב אלייך, ודרוש משהו מאד קיצוני כדי שיראו אותך. משהו כמו רגל שבורה. החלום שלך הוא לצרוח מכאבים ושכולם יראו, יראו כמה כואב לך, כמה קשה לך. את לא מזוכיסטית, את זקוקה לעזרה. את זקוקה שמישהו יראה את הכאב שלך. זאת הרגשה מאד נורמלית ואנושית. אם הפסיכולוגית לא עזרה לך, חפשי פסיכולוגית אחרת, בקשי מההורים לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו