ונלפאקסין xr

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ונלפאקסין xr
    יעקב
    04/01/2013

ד״ר שלום אני אב לצעיר אחרי שירות צבאי שאיבד את חברו הטוב ביותר בתאונת דרכים התחיל לפני שנה טיפול בציפרלקס עשרה מילגרם כשהרגיש שחסר משהו עלה ל 20 מל ועדיין טען שחסרמשהו ניורלוג החליט לעבור לונלפאקסין xr 150 לאחר חודש הכפיל לו את הכמות ל300 ביום הבן טוען שהוא מרגיש מצויין אבל הוא מתנהג בצורה מילולית קשה נגד אנשים ברחוב ונגד אחיותיו ואמו קללות הפכו לשיגרה אני פוחד מזה מה עושים בבקשה אני פוחד שמישהו יתלונן במשטרה יש לציין שינם טנשים כמוני שהוא לא מדבר רק למי שמעצבן אותואו משהו לא נראה לו אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ונלפאקסין xr

הוספת תגובה

• ונלפאקסין xr - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    04/01/2013

שלום יעקב,
    מהודעתך עולה כי אתה מודאג ממצבו של הבן וההתנהגות שאתה מתאר ככל הנראה לא אופיינית לו ועלולה לסבך אותו. יתכן והתסמינים המתוארים הם חלק מבעיה נפשית, למשל דיכאון שבמקרים מסויימים עלול לבוא לידי ביטוי גם בתסמינים של עוררות יתר, כעס והתפרצויות זעם. יחד עם זאת, יתכנו גם סיבות אחרות ואין אלא לעבור הערכה מקצועית כדי לאבחן באיזה בעיה מדובר ולהתאים טיפול נכון. חשוב מאוד לשכנע את בנך להגיע להערכה פסיכיאטרית ולקבל את הטיפול המתאים לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו