מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומות מחשבותסובל06/01/2013
שלום לפעמים יוצא לי לקום בבוקר אם שמות של אנשים תקועים בראש של אנשים רעים וזה עושה לי לא טוב כאילו השם נתקע בראש ולעמים אני גם רואה את הפרצוף שלהם..מה זה אומר וכיצד אפשר לטפל בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות מחשבות - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור06/01/2013שלום רב,
על סמך התיאור, התופעה מציקה לך וגורמת לאי נוחות. התופעה בפני עצמה כפי שאתה מתארת אותה, לא בהכרח מעידה על בעיה נפשית. יחד עם זאת, במידה וכתוצאה מהבעיה יש פגיעה תפקודית ו/או מצוקה משמעותית, סביר להניח שמדובר במצב שדורש התערבות וטיפול. על סמך התיאור, לא ניתן להגיע למסקנה כלשהי בנוגע למקור הבעיה, האם מדבור בהפרעת שינה או לסירוגין, בתופעה שקשורה להפרעת חרדה או הפרעה נפשית אחרת. כדי לאבחן את הבעיה ולהתאים לה טיפול (במידת הצורך) יש לפנות להערכה ואבחון מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות חלומות תגובה
סובל06/01/2013זה קשור לסוג של חרדה שיש לי מאנשים רעים וזה לפעמים גורם לי לחשוב על מי אני ותמיד אני לא מוצא קשר ביני לבין האנשים האלה..זה פשוט מציק לי מאוד ומפריע לי במהלך היום ולפני השינה את חושבת שיש איך לטפל בזה בלי כדורים פסיכיאטרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סובל07/01/2013זה נורא חשוב זה הורס לי את החיים ..את חושבת שאם אני יגיע אלייך לפגישה תוכלי לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור08/01/2013שלום רב,
מאחר והתסמינים שאתה מתאר פוגעים בתפקודך וגורמים לסבל משמעותי, סביר להניח שיש צורך בטיפול. כדי להצביע על הסוג הנכון של הטיפול, צריך קודם כל לאבחן את הבעיה ועל סמך האבחון, לקבוע איזה טיפול הוא הנכון והמתאים במקרה זה. במצבים מסויימים, יש אשפרות לבחור בין סוגי הטיפול, למשל בין הטיפול התרופתי לבין הטיפול הפסיכולוגי, כשלכל אחד מהם יתרונות וחסרונות משלו. כמו כן, ישנם מצבים בהם ניתנת העדפה לאחד מסוגי הטיפול וזאת בגלל היתרונות הברורים שלו בטיפול בבעיה הספציפית. לא ניתן לקבוע מראש באיזה מידה הטיפול יעזור, אך בכל מקרה הסיכוי לכך גבוה יותר מהסיכויים שהמצב ישתפר ללא טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סובל08/01/2013או קי אני יצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)