משהו שאני לא מבין על כדורים פסיכאטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שאני לא מבין על כדורים פסיכאטר
    gf
    08/01/2013

ל-מה הכדורים אמורים לגרום? להיות זומבי, כלומר מצד אחד אין דיכאון אבל מצד שני אין גם שמחה? או שהם אמורים באמת להעלות את המצב רחו ולהחזיר את השמחת חיים שאבדה? בכדורים שאינם פסיכאטריים אתה בדרך כלל יודע את התוצאה, אבל בכדורים פסיאטריים נוטים להגיד שעל כל אחד זה משפיע אחרת. השאלה מה התוצאה שאמורה להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין תשובה????

gf
    08/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו שאני לא מבין על כדורים פסיכאטר - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    09/01/2013

שלום רב,
    אתה שואל שאלה כללית בנוגע להשפעתם של הכדורים שמשמים לטיפול במחלות והפרעות נפשיות. בדומה לתכשירים תרופתיים שמשמים לטיפול במחלות גופניות כשהמטרה היא לרפאה מחלה או להקל על הסבל במקרים של מחלה כרונית שלא ניתנת לריפוי, גם בפסיכיאטריה, התרופות ניתנות כדי לטפל בבעיה הנפשית שגורמת למצוקה וסבל, לרפא אותה או להקל על תסמיניה. למשל, כדורים נוגדי דיכאון מכוונים לטיפול בתסמיני דיכאון למיניהם (מצב רוח ירוד, קשיי שינה, עייפות). בדומה לתכשירים תרופתיים בתחומי רפואה האחרים, גם כאן, המטופלים לא מגיבים באופן זהה לאותה התרופה ולא לכולם התרופה סהפציפית עוזרת. למשל, אקמול, גם הוא לא עוזר לכולם ולא לכל סוג של כאב, כך גם הכדורים לטיפול בלחץ דם וסכרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו