מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטראטה לעומת ריטאלין או קונצרטהמיכל10/01/2013
אני מטופלת מזה כשנה באבילפיי 10 ואדרונקס 8 יש לי בעיה קשה של קשב שהחמיר כפי הניראה בשלוש שנים האחרונות מאז אובחנתי כסכיזו אפקטיב עם דיכאון דסטימי עמיד
אני לומדת כעת בתכנית מלאה ואני מאוד חרדה לגבי המיבחנים כשאין לי ריכוז ללמוד או לזכור ניסיתי שוב לאמיקטאל בגלל הדיכאון ובהמלצה רפואית והגעתי ל 50 אך לצערי החמיר לי את בעיית הזיכרון הפסקתי אותו בהדרגה במהלך חודש שלא כמו בפעם הראשונה שהפסיכיאטר הפסיק 25 בבת אחת בלי להניד עפעפ בגלל הקאות
לשאלתי האם סטראטה מכילה את אותו חומר כמו אדרונקס והאם אפשר להשתמש במקום האדרונקס כי החרדות רק מחריפות ואני חוששת ליפול שוב לפאזה של הדיכאון מהלחץ ומהתיסכול שנפח הזיכרון שלי פחת ביותר מחצי
ויש לי הרגשה שמסתכלים עלי כמוזרה כי גם ככה אני עוף מוזר ושונה עם הנטיה שלי לדת לעומת האחרים שם שהם חילוניים לגמרי
עלי לציין שאני בשיחות שבועיות דרך המחשב עם פסיכולוגית פרטית זה חוסך לי יציאה מהבית יותר נוח ויותר זמין
מה תשובתכם לגבי הסטראטה או משהו אחר גם אם זה לא בסל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטראטה לעומת ריטאלין או קונצרטה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/01/2013סטראטרה שייך למשפחת NRI , בדויק כמו אדרונקס.
סטראטרה מאושר לטיפול ב ADHD על ידי FDA , ומוכח מחקרית ליעילות.
אם אין הטבה לאדרונקס, או תופעות לוואי, סביר להניח שיהיה תופעות לוואי דומות גם מסטראטרה, אך שווה לישקול ניסיון טיפולי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)