כמה שאלות לגבי תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי תרופות
    אנונימי 18
    09/03/2008

רשמתי פה כבר לפני שבועיים בערך , אני לקחתי פאקסט
    40מ"ג במשך 4 חודשים לא מזמן והוא עבד בצורה מדהימה עד שהוא פשוט תוך כמה ימים לאט לאט ירדה ההשפעה שלו עד שרק נשארו מעט מהתופאות לוואי וזהו.התחלתי עכשיו לקחת רסיטל כדור אחד, אני כבר לוקח אותו 3 שבועות וזה לא עושה לי כלום פשוט שום דבר... רציתי לדעת האם אני צריך לקחת תרופות שדמות לפאקסט בגלל שהוא עבד בהתחלה? ואיזה תרופות יש שדומות לפאקסט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות לגבי תרופות

הוספת תגובה

• כמה שאלות לגבי תרופות

09/03/2008

לפעמים תרופות מפסיקות להשפיע בלי סיבה ברורה. הדבר מוכר. ניתן להחליף לתרופות מאותה קבוצה- למשל מסרוקסט לרסיטל, פריזמה, לוסטרל, צ'פרמיל או פבוקסיל- או מקבוצה אחרת. בדרך כלל אפשר להסית תוצאות דומות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות לגבי תרופות

09/03/2008

לפעמים תרופות מפסיקות להשפיע בלי סיבה ברורה. הדבר מוכר. ניתן להחליף לתרופות מאותה קבוצה- למשל מסרוקסט לרסיטל, פריזמה, לוסטרל, צ'פרמיל או פבוקסיל- או מקבוצה אחרת. בדרך כלל אפשר להשיג תוצאות דומות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי דווקא ש

אנונימי18
    10/03/2008

אני זוכר שקראתי באיזה ערך בוויקיפדיה ש פאקסט ואפקסור ועוד איזה תרופה דווקא דומים מאשר פאקסט ורסיטל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאנומימי 18

מנחם
    10/03/2008

ע"פ הנסיון שלי הפאקסט לא עזר לי כמו אצלך ורסיטל גרם לי לבעיות נוספות ובאמת גם לא עזר כיום אני לוקח כדור בשם סימבאלתה 60 מג שהוא מאוד עוזר לי יצויין כי יש גם מינון של 30 מג שהוא גם עוזר חלקית כדאי לחזור לפסיכאטר ולהתייעץ איתו בנושא
    במידה ותרצה אשמח להתכתב איתך באימייל

אודה שהאימייל שלי לא יהיה כתוב באתר אלא יתנו אותו רק למי שיבקש באימייל חוזר
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו