מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדוריםמישהי16/01/2013
שלום
קיבלתי מרשם ל- זאפה 10, לוסטרל, וקסנקס.
יש לי כמה שאלות: לגבי הזאפה 10- לא מצאתי שום מידע באינטרנט לגבי התרופה הזו, אשמח לשמוע קצת על התרופה, בעיקר על תופעות הלוואי שלה.
שנית- קראתי על הקסנקס שהיא תרופה ממכרת שנורא קשה להיגמל ממנה,עד כמה הדבר נכון?
האם השילוב של 3 התרופות הללו בטוח, אני קצת חוששת.
אני בחורה בת 30 בריאה, מתפקדת היטב אבל סובלת נורא מאובססיות, דיכאון ועוד משהו שהרופא כנראה עוד לא החליט מה ולכן לא מוכן לשתף אותי.
אשמח לחוות דעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/01/2013זאפה = זיפרקסה , OLANZEPINE , המון חומר, זאפה שם מסחרי של הגנריקה.
קסאנקס בהחלט ממכר, במינונים גבוהים במיוחד לאחר שבועות - חודשים.
קסאנקס שייך למשפחת בנזודיאזפינים ( וואליום, קלונקסף לוריוואן וכוו.. ) שאשר שילוב עם אלכוהול עלול להוביל להרעלת אלכוהול ואף ממות, דורש זהירות...
שילוב של הנ''ל, מקובל במצבים מסויימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)