מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרהמילה קוניס21/01/2013
סובלת כבר 3 שנים
מהרבה דברים
כיום בעיקר הדיכאון והחרדה
הבעיה היא שפתאום אני לא מסוגלת ללמוד לבד בגלל שכל המחשבות מציפות אותי
אין לי למי לספר/להגיד/לשתף
זה נורא מתסכל
גם פסיכותרפיה לא עזרה לי מי-יודע מה
אבל במצבים כאלה אולי הייתי יכולה להתנחם בה
הגרוע מכל הוא שאני חושבת שנעשיתי (שוב) פסיכוטית
אני רק חושדת בזה אבל אין לי למי לספר כי אם אספר להורים הם יאשפזו/יגבירו את המינון של הכדורים - דבר שאני לא רוצה ולא חושבת לנכון שכל ההיסטריה הזאת תתאים לי
מלבד זאת, אני סטודנטית ומפחדת להפסיק את הלימודים בעקבות תהליך פסיכוטי
שאני כמובן לא נסחפת לתוכו
מה לעעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור23/01/2013שלום רב,
מתוך הודעתך עולה כי את במצוקה וסובלת. את מבינה שיש צורך בטיפול אך גם חוששת ממנו (הגברת המינון, האשפוז האפשרי). יחד עם זאת, חשוב להבין שללא הטיפול המצב עלול להחמיר ואז הסבירות שאכן יהיה צורך באשפוז היא גבוהה יותר. אני מניחה שאם תגיעי לטיפול מוקדם יותר, הסיכוי שלך לצאת מהמצב מהר יותר הוא גבוה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שהעיקר זה שלא לפחד
שמוליק24/01/2013שלום מילה.
אפשר בהחלט להבין את המצב שלך ולהזדהות איתו.
זה באמת לא פשוט.
אני חושב שקודם כל את צריכה להאמין בעצמך, להאמין שגם אם סובלת מבעיות נפשיות, אז את לא סוג ב', והחברה צריכה לאפשר לך להשתקם ולתת לך הזדמנות להשתלב.
מסיבה זו, אני חושב שאת צריכה להיות בטוחה שגם אם חלילה יהיה צורך באישפוז, אז יש לך את הזכות המלה לסיים את הלימודים ולקבל הזדמנות נאותה לעבוד במקצוע כאשר תסיימי את התואר בהצלחה.
ואני אגיד משהו די חריף; אם החברה לא תאפשר לך להשתלב, הרי שזה פשע מצד החברה. צריך להפנים את האמת הזו!
אני מאמין שאם תפנימי את הדברים האלה, ותדעי שהצדק איתך, אז זה יוכל לעזור לך להתמודד.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)