מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה-גורמת לשרירי קרקפת ולסת תפוסיםאבי26/01/2013
שלום רב,
אני סובל מחרדה כבר כ-10 שנים..לפני כ 3 שנים התחלתי טיפול תרופתי עקב התקף חרדה חמור מהחרדות שהיו לפני.בתחילה ציפראמיל שנה וחצי ולאחר מכן עברתי לסימבלטה...המצב מאוזן עם התרופה אך עם זאת הקרקפת שלי תפוסה כל הזמן ושאני מניע את הראש במעגלים יש קליקים רציניים בקרקפת..כמו כן שרירי הלסת תפוסים ונוקשים (רופאת לסת הכניסה לי אצבעות לאוזניים ואמרה לפתוח את הפה..נשמעו קליקים רציניים כרעש של מפרקת שנשברת..-אני מרגיש כי הדבר מהווה בעיה בפעילותו הטבעית של המוח וכמו כן טריגר לחרדה ולהפך ...כיצד פותרים את נושא השרירים התפוסים שאני מאמין שמהווה מחסום בדרך להחלמה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה-גורמת לשרירי קרקפת ולסת תפוסים - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור28/01/2013שלום אבי,
קודם כל כדאי לקבוע מהו מקור הבעיה: האם מדובר בבעיה גופנית/נוירולוגית או לסירוגין, בתופעה שקשורה למצב הנפשי (הרי חלק מביטויים של הפרעת חרדה הם ביטויים גופניים, כולל אלו שתיארת). במידה ולא מדובר בבעיה גופנית, יש לבחון עד כמה התסמינים פוגעים בתפקודך ואם מדובר בפגיעה משמעותית, כדאי לבחון מחדש את הטיפול שאתה מקבל ולשקול שינויים. כמו כן, מומלץ להיעזר בתרגילי הרפיה למיניהם, בשיטות כמו יוגה ורבות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)