מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל אכזריסובל28/01/2013
שלום כבר כמה חודשים שיש לי מחשבות שטניות ומחשבה מוגברת ומחשבות שווא אני לפעמים בטוח שנכנס בי שד ואני כל הזמן מתווכח איתו במוח הדימוי העצמי שלי התקלקל אני לא מקשיב לכלום שהמוח שלי חושב אני נרדם לפעמים ושומע כל מיני קולות בראש של שדרני חדשות וכל מיני דברים מפחידים אני מתעורר בבוקר אם שמות תקועים בראש של אנשים רעים ואני לא יודע מה זה כי זה לא אני ואני לא בנאדם כזה וזה גורם לי לרצות להתאבד ..האם טיפול בנזעי חשמל יכול לטשטש לי את המחשבות אני כל הזמן מחפש דרים איך לאבד את הזיכרון..הייתי אצל פסיכיאטר טופלתי בזיפרקסה וזה עשה רק יותר גרוע מה הפיתרון ואיך חוזרים למסלול הרגיל של החיים??תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק28/01/2013שלום.
שלום לך.
קודם כל, אני בהחלט מזדהה עם הסבל שלך, ומאחל לך הצלחה וכל טוב, ושתמצא את הדרך לחזור לחיים תקינים ומאושרים.
אינני יודע אם טיפול תרופתי מתיימר לעזור במצבים כאלה בכלל, יכול להיות שלא, ושצריך לנסות כיוונים אחרים של טיפול.
בכל אופן, אני חושב שאתה צריך להאמין שמתצא בסוף את הדרך לחזור לחיים תקינים, וככל שהאמונה הזו תהיה חזקה יותר, אתה תרצה לחיות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
סובל29/01/2013אין איזה דרך בעולם הזה למחוק את הזיכרון כל הטכנולוגיה לא יכולה לעשות משהו כל הפסיכיאטריה הזאת לא עוזרת לכלום רק כדורים שעושים עוד נזקים
איך אפשר להמשיך לחיות במצב הזה שאני במלחמה אם המוח שלי זה לא חיים זה גיהנום זה לא הגיוני שאין לזה תרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יכול להיות...
שמוליק29/01/2013שלום.
יכול להיות שישנה תרופה כזו שיכולה למחוק את הזיכרון, אבל עדיין לא גילו אותה.
יכול להיות שגילו תרופה כזו, ולמרות זאת, לא משתמשים בה.
יכול להיות שהפתרון הוא מכיוון אחר לגמרי.
העיקר, להמשיך לחפש ולא להתייאש.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לרופאים פה תשובה?
סובל29/01/2013אין לכם תשובה או הסבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבל אכזרי - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור05/02/2013שלום רב,
אין ספק שהתסמינים שתיארת מעידים על בעיה נפשית שמחייבת התערבות וטיפול דחוף. לא תמיד התרופה הראשונה שממנה מתחילים (כמו זיפרקסה, במקרה שלך) עוזרת ובמקרים אלו יש צורך בתרופה אחרת. חשוב לזכור, כי התרופות ברוב המקרים לא עוזרות באופן מיידי. לטיפול בנזעי חשמל מגיעים רק במקרים מאוד קשים בהם האדם הסובל מתחיל לסכן את עצמו ואת סביבתו ויש צורך להשתלט באופן מהיר על המחלה. בכל מקרה, חשוב להדגיש שאם הינך חש במצוקה משמעותית וסובל, עליך לפנות באופן דחוף ביותר לבדיקת פסיכיאטר במיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
גבי09/02/2013אין ספק שבעייתך מעידה על בעיה נפשית חמורה עליך לפנות לחדר מיון לקבלת טיפול !!!!!!
מה אתה מצפה שיענו לך כל הרופאים אותו דבר אולי פרט לאחד
אל תעשה נזעי חשמל טעעעעעעעעעעעעוווווווותתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)