מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בונא אתם מפגרים...דני28/01/2013
איך אתם לא מבינים שהפסיכיאטרים לא יוציאו אתכם מן הבעיות שלכם.
לפסיכיאטריה אין את הכלים לרפא מישהו.זאת עובדה.
לא משנה מה הבעיה שלכם..פסיכיאטריה זה רק מקום לצרות ותלות.
חבל שתבינו הכל מאוחר מידי..
אתם לא מבינים שאתם לוקחים כדורים שמשפיעים על תהליכים כימיים במוחכם?בלייי שום בדיקה מדעית!!!שתוכיח שאתם זקוקים להשפעות הכימיות של אותם כדורים!.
אדם נכנס למשרדו של הפסיכיאטר..מסביר לו בצורה מילולית על כל הדפקות שלו בחיים.והופ!ניתנת האבחנה ומרשם לכדורים. שמשפיעים על הסרוטונין,דופאמין..וכו'.
אבל מי אמר שזה מקור הבעייה?!.איפה בדיקת הדם שמוכיחה זאת,בדיקת סי טי...משהוA?!
תשמעו אני בריא חבר'ה...ותכלס לא ממש אכפת לי מה תעשו הלאה..אבל אתם צריכים לדעת את זה.פסיכיאטריה לא תעזור לכם באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמתן...
שמוליק28/01/2013שלום דני.
אני חושב שכדאי לך להתמתן, כי אחרת ימחקו את התגובות שלך.
אני חושב שדעתי בעניין ידועה.
בכל אופן, ישנם אנשים שחושבים שזה עוזר להם, ואפילו אם מדובר באפקט פלסבו בלבד, אז שיהיה להם לבריאות ושייקחו תרופות.
בכל אופן, אני בעד שלגבי תופעות לוואי של התרופות, שיגידו את האמת שמדובר בתופעות לוואי של התרופות ולא בסימפטומים שליליים של המחלה, ומי שסובל מתופעות הלוואי של התרופות שיעשה את השיקולים שלו, ויחליט מה שהוא רוצה.
מי שהחליט שהוא מעדיף לקחת תרופות - זו זכותו המלאה, בדיוק כמו שאי אפשר למנוע מאנשים לעשן, אע"פ שידוע שזה מזיק להם.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לעשות
גבי29/01/2013יש כאלה שטוב להם ויש כאלה שלא , אי אפשר להתעלם מהסבל שנוצר מה" טריגרים " -- סמים וכדומה . יש מחלות זה לא המצאה , אבל הנסתר רב על ידוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)