בונא אתם מפגרים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בונא אתם מפגרים...
    דני
    28/01/2013

איך אתם לא מבינים שהפסיכיאטרים לא יוציאו אתכם מן הבעיות שלכם.
    לפסיכיאטריה אין את הכלים לרפא מישהו.זאת עובדה.

לא משנה מה הבעיה שלכם..פסיכיאטריה זה רק מקום לצרות ותלות.

חבל שתבינו הכל מאוחר מידי..

אתם לא מבינים שאתם לוקחים כדורים שמשפיעים על תהליכים כימיים במוחכם?בלייי שום בדיקה מדעית!!!שתוכיח שאתם זקוקים להשפעות הכימיות של אותם כדורים!.

אדם נכנס למשרדו של הפסיכיאטר..מסביר לו בצורה מילולית על כל הדפקות שלו בחיים.והופ!ניתנת האבחנה ומרשם לכדורים. שמשפיעים על הסרוטונין,דופאמין..וכו'.
    אבל מי אמר שזה מקור הבעייה?!.איפה בדיקת הדם שמוכיחה זאת,בדיקת סי טי...משהוA?!

תשמעו אני בריא חבר'ה...ותכלס לא ממש אכפת לי מה תעשו הלאה..אבל אתם צריכים לדעת את זה.פסיכיאטריה לא תעזור לכם באמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בונא אתם מפגרים...

הוספת תגובה

• תמתן...

שמוליק
    28/01/2013

שלום דני.

אני חושב שכדאי לך להתמתן, כי אחרת ימחקו את התגובות שלך.

אני חושב שדעתי בעניין ידועה.

בכל אופן, ישנם אנשים שחושבים שזה עוזר להם, ואפילו אם מדובר באפקט פלסבו בלבד, אז שיהיה להם לבריאות ושייקחו תרופות.

בכל אופן, אני בעד שלגבי תופעות לוואי של התרופות, שיגידו את האמת שמדובר בתופעות לוואי של התרופות ולא בסימפטומים שליליים של המחלה, ומי שסובל מתופעות הלוואי של התרופות שיעשה את השיקולים שלו, ויחליט מה שהוא רוצה.

מי שהחליט שהוא מעדיף לקחת תרופות - זו זכותו המלאה, בדיוק כמו שאי אפשר למנוע מאנשים לעשן, אע"פ שידוע שזה מזיק להם.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לעשות

גבי
    29/01/2013

יש כאלה שטוב להם ויש כאלה שלא , אי אפשר להתעלם מהסבל שנוצר מה" טריגרים " -- סמים וכדומה . יש מחלות זה לא המצאה , אבל הנסתר רב על ידוע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו