מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מבין אנשיםגבי28/01/2013
שלום אני בן 32 ואני לא מבין אנשים את החברים שלי , היה בעבר שהתרחקנו וכמה שנים לא היה קשר או כמעט ולא ( עקב מצב פסיכוטי , אשפוזים הוסטל והרבה חרא ) עכשיו אני רוצה להזמין חבר לסרט והוא עושה לי קטע של כסף , פשוט מתקמצן .
ואני לא יודע אם זנ בגלל שהוא חוסך או שהוא היה עם החבר השלישי שהסתובבו הרבה בהעדרי וממנו הוא קיבל את המחלה הזו ( הקמצנות ) . יש לי תור לפסיכאטר ואני מתכוון לדבר איתו על זה ואם יש לכם עצות או דברים להגיד לי שמעבר להבנתי אשמח לשמוע .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שהוא פשוט לא רוצה אותך
שמוליק28/01/2013שלום גבי.
יכול להיות שאותו חבר אינו מעוניין להמשיך להיות חבר שלך, והקמצנות זה תירוץ...
למרבה הצער, זו תופעה חברתית ידועה שבאמת קשה להתמודד איתה.
אני ממש שמקווה שאני טועה בהערכתי.
בכל אופן, תחזיק חזק, הדרך לשבירת הסטיגמה עדיין ארוכה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
גבי29/01/2013אתה מדבר שטויות אנחנו כבר חברים המון שנים זה שאני הייתי באשפוז זה לא אומר כלום ,זה רק כתבתי את זה כי בכל זאת זה פורופ פסיכאטריה
אם זה קרה לך זה לא אומר שאצל אחרים זה ככה .
אתה מרגיז לפעמים עם הכנות הנאיבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמח שטעיתי בהערכתי
שמוליק29/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)