לא מבין אנשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבין אנשים
    גבי
    28/01/2013

שלום אני בן 32 ואני לא מבין אנשים את החברים שלי , היה בעבר שהתרחקנו וכמה שנים לא היה קשר או כמעט ולא ( עקב מצב פסיכוטי , אשפוזים הוסטל והרבה חרא ) עכשיו אני רוצה להזמין חבר לסרט והוא עושה לי קטע של כסף , פשוט מתקמצן .
    ואני לא יודע אם זנ בגלל שהוא חוסך או שהוא היה עם החבר השלישי שהסתובבו הרבה בהעדרי וממנו הוא קיבל את המחלה הזו ( הקמצנות ) . יש לי תור לפסיכאטר ואני מתכוון לדבר איתו על זה ואם יש לכם עצות או דברים להגיד לי שמעבר להבנתי אשמח לשמוע .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבין אנשים

הוספת תגובה

• יכול להיות שהוא פשוט לא רוצה אותך

שמוליק
    28/01/2013

שלום גבי.

יכול להיות שאותו חבר אינו מעוניין להמשיך להיות חבר שלך, והקמצנות זה תירוץ...

למרבה הצער, זו תופעה חברתית ידועה שבאמת קשה להתמודד איתה.

אני ממש שמקווה שאני טועה בהערכתי.

בכל אופן, תחזיק חזק, הדרך לשבירת הסטיגמה עדיין ארוכה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק

גבי
    29/01/2013

אתה מדבר שטויות אנחנו כבר חברים המון שנים זה שאני הייתי באשפוז זה לא אומר כלום ,זה רק כתבתי את זה כי בכל זאת זה פורופ פסיכאטריה
    אם זה קרה לך זה לא אומר שאצל אחרים זה ככה .
    אתה מרגיז לפעמים עם הכנות הנאיבית שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמח שטעיתי בהערכתי

שמוליק
    29/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו