אנא עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרתכם
    חליל
    30/01/2013

שלום רב
    אני אח מוסמך במקצועי במאי שנה שעברה עברתי ניתוח בעמוד שדרה צווארי אך לצערי הניתוח לא עשה לי כלום ציפיתי שיהיה לי יותר טוב ופחות כאבים אך להפך הענין נעשה בלתי נסבל למרות התרופות הנוירופטיות נכנסתי לדכאון עמוק שהצריך טיפול פסיכיאטרי בvipax 225mg בנוסף cymbalta30mgb שניהם פעם ביום
    הבעיה שלי שאני לא מצליח להתגבר על החוסר אונים ןהרגשת האפס שלי אני פשוט לא בא לי לעשות כלום לא יושן בלילה בשל התרופות נראה לי שנעשה תיאבון מוגבר שגורם לי לאכול בטירוף למרות שבהתחלה שקלתי 49 קג היום 62 מדובר בשנה
    החשק המיני ירד בכלל אני חודשים לא קיימתי יחסי מין יש לי התפרצויות בכי כעס לסירוגין החברים מהעבודה בכלל לא מתייחסים אלי לא שואלים לא מצליח לחזור לעבודה כבר מ3/11 אני בקושי מתקלח מתגלח אני פשוט לא מרגיש שאני שייך לשום מקום גם משפחתי לא מתייחסת ברצינות למה שאני אומר אלא בזלזול לציין שבגיל 16היה נסיון התאבדות שגרם לאישפוז בטיפול נמרץ אנא מה עצתכם אליי מה אני צריך עוד לעשות אני מרגיש שהזמן עומד לרעתי וכל יום אני מאבד עוד אור ועוד תקווה המעסיקים לא נותנים לי מכתב פיטורים כדי שאוכל אוליי לעזוב את הכל ולהגר למקום אחר אולי מקום חדש תקווה חדשה הכאב הכרוני של הצוואר גרם לי להיות תלוי בתרופות נגד כאבים אני פשוט חסר אונים אז באמת מה אני שווה
    אם אני לא לוקח את הvipax אם אני זה שוכח יש תופעות לוואי נוראיות של הרגשת מין זרמים בכל הגוף ופחד נוראי
    אני מפחד לצאת מפחד לעמוד מול סמכול יכול לכתוב ספר ולהתבטא בצורה טובה מאד אך כשאני מול אנשים אני לא מצליח להתרכז לא מצליח ליצור קשר תקין שוכח המון דברים ולפעמים אני מפסיק את השיחה ובורח
    אנא עזרתכם ועצתכם בכבוד רב
    חליל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עזרתכם

הוספת תגובה

• קובי

קובי
    01/02/2013

מה הפסיכיאטר אמר לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

חליל
    01/02/2013

הפסיכיאטר שלי מסביר לי שהוא לא יכול לשנות את הכדורים אפילו ביקש ממני לגשת לנוירולוג כדי שאולי יעלה לי את המינון של הסימבלטה אני לא יודע מה להגיד עליו אני זה שמתקשר לבקש תור אצלו בהתחלה הוא היה נותן לי תור בפגישה האחרונה אבל בשתי הפגישות האחרונות אני זה שביקש תור זה לא פרטי זה במסגרת בית חולים ממשלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר ראשון

גבי
    01/02/2013

לך לטיםול דרך הקופת חולים בבתי החולים הממשלתיים אתה לא יודע על מי אתה נופל ולא לדבר על היחס הגרוע
    תרגיש טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא עזרתכם - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    03/02/2013

שלום רב,
    אתה מתאר מצוקה הולכת וגוברת עקב מצבך הנפשי הלא משפתר והירידה התפקודית. המצב ככל הנראה נמשך לא מעט זמן ויש התדרדרות לרעה.
    ללא ספק, אין פתרונות פלא והדרך לשינוי היא באמצעות טיפול עקבי, המערב מספר אנשי מקצוע, רצוי פסיכיאטרי - לצורך ניסיון איזון תרופתי, פסיכולוגי - שיתן לך תמיכה בתהליך ועו"ס - שתעזור לבחור במסגרת שיקומית המתאימה. מאוד חשוב שהטיפול יהיה רב תחומי ואין לסמוך רק על טיפול תרופתי . יש חשיבות גדולה מאוד לניסיונות שיקומיים, מאחר וההנחה שניתן לחזור לתפקוד רק כשהמצב הנפשי ישתפר, היא הנחה מטעה : דווקא חזרה לתפקוד, על אף המצב הנפשי הלא מאוזן, עשויה לשפר את מצבך הנפשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו