מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון ונטיות אובדניותקובי01/02/2013
שלום אני בן 26 ומזה שנים ארוכות אני בדיכאון כבד שגרם בין היתר גם לגירושין קשים וניסיתי מספר רב של תרופות נוגדות דכאון שלקחתי מרופא משפחה ומפסיכיאטר והפסקתי לאחר שלא חל שינוי במצבי גם לאחר העלת המינונים. חשוב לציין שהפסקתי את הטיפול אצל הפסיכיאטר בגלל שלא היה לי איך לשלם לו.
כיום התחלתי לעבוד בעבודה חדשה עם שכר נמוך לאחר תקופה ממושכת מאוד שלא עבדתי וכמובן שאני במצב כלכלי קשה מאוד עם חובות כבדים ובעל הדירה החליט להעיף אותי מהדירה בסוף חודש פבואר. ניסיתי למכור את האוטו שלי בשביל הכסף אך הראש מנוע התקלקל ואין לי אפשרות לתקן אותו.
אין לי לאן ללכת ואף בן משפחה לא מוכן לעזור כולל ההורים ואמרו לי שמצידם אני יכול לגור ברחוב.
אני מרגיש שאני לא מסוגול לתפקד אבוד ושאין לי סיבה להמשיך לחיות.
מבקש עזרה מיידית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לא בעייה נפשית
שמוליק03/02/2013שלום קובי.
זו ממש לא בעייה שפסיחכיאטר אמור לפתור. זו בעייה כספית.
עד כמה שידוע לי, אתה אמור לפנות לביטוח הלאומי ולבקש השלמת הכנסה.
אם נקבעה לך נכות, אז אתה צריך להיות זכאי להשתתפות של המדינה בשכר דירה בסך של כשבע מאות ש"ח לחודש, וכדאי לברר את זה.
בכל אופן, בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שכן
קובי03/02/2013אם לא הייתי בדכאון אולי הייתי מצליח לתפקד ולהיות עצמאי מבחינה כלכלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון ונטיות אובדניות - תגובה
ד''ר אהוד רוזיצקי04/02/2013שלום,קובי.
באפשרותך לפנות לשירותי בריאות הנפש בקופות החולים השונות או למרפאות ציבוריות של בריאות הנפש במקום מגוריך.
אם אתה חווה מחשבות אובדניות, אנא פנה למיון פסיכיאטרי לצורך הערכה דחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)