דיכאון ונטיות אובדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ונטיות אובדניות
    קובי
    01/02/2013

שלום אני בן 26 ומזה שנים ארוכות אני בדיכאון כבד שגרם בין היתר גם לגירושין קשים וניסיתי מספר רב של תרופות נוגדות דכאון שלקחתי מרופא משפחה ומפסיכיאטר והפסקתי לאחר שלא חל שינוי במצבי גם לאחר העלת המינונים. חשוב לציין שהפסקתי את הטיפול אצל הפסיכיאטר בגלל שלא היה לי איך לשלם לו.

כיום התחלתי לעבוד בעבודה חדשה עם שכר נמוך לאחר תקופה ממושכת מאוד שלא עבדתי וכמובן שאני במצב כלכלי קשה מאוד עם חובות כבדים ובעל הדירה החליט להעיף אותי מהדירה בסוף חודש פבואר. ניסיתי למכור את האוטו שלי בשביל הכסף אך הראש מנוע התקלקל ואין לי אפשרות לתקן אותו.

אין לי לאן ללכת ואף בן משפחה לא מוכן לעזור כולל ההורים ואמרו לי שמצידם אני יכול לגור ברחוב.

אני מרגיש שאני לא מסוגול לתפקד אבוד ושאין לי סיבה להמשיך לחיות.
    מבקש עזרה מיידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון ונטיות אובדניות

הוספת תגובה

• זו לא בעייה נפשית

שמוליק
    03/02/2013

שלום קובי.

זו ממש לא בעייה שפסיחכיאטר אמור לפתור. זו בעייה כספית.

עד כמה שידוע לי, אתה אמור לפנות לביטוח הלאומי ולבקש השלמת הכנסה.

אם נקבעה לך נכות, אז אתה צריך להיות זכאי להשתתפות של המדינה בשכר דירה בסך של כשבע מאות ש"ח לחודש, וכדאי לברר את זה.

בכל אופן, בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שכן

קובי
    03/02/2013

אם לא הייתי בדכאון אולי הייתי מצליח לתפקד ולהיות עצמאי מבחינה כלכלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ונטיות אובדניות - תגובה

ד''ר אהוד רוזיצקי
    04/02/2013

שלום,קובי.
    באפשרותך לפנות לשירותי בריאות הנפש בקופות החולים השונות או למרפאות ציבוריות של בריאות הנפש במקום מגוריך.
    אם אתה חווה מחשבות אובדניות, אנא פנה למיון פסיכיאטרי לצורך הערכה דחופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו